BVC och IKEA

Jaha, dagen började med att gå upp kl. 07. Hade alarm men Emil vaknade lagom för att han var hungrig. Ja, hade det varit en vanlig dag hade vi somnat om och inte vaknat förrän 9-10..
 
Men men, var bara upp och hoppas och göra sig klara för att pysa in till stan. Väl på BVC så sov såklart Emil sött i sin bilstol men medans jag och kvinnan satt och pratade så slog han efter en stund upp sina blå - med en glatt humör. Skönt :)
 
Hade ställt in mig på att vikten nog skulle ligga över 7000g men hade lite fel där, han följer sin kurva fint men vikten stannade på 6800. Längden gick iväg till 64,3cm. Våran "bebis" växer på!

Runt lunch bestämde jag mig för att åka över till Västerås. I hopp om att hitta nya byxor till Emil och även kolla lite efter en ny rullgardin till hans rum, eftersom att den som satt här när vi flyttade in är sämst - den är inte mörkläggande och då blir Emil förvirrad när han ska sova när det är ljust ju ;)
 
Hittade två par byxor, en tröja och blev även ett par solbrillor för att ha till sommaren. Men vad hände med rullgardinen? Jag gick genom hela Ikea, kollade på saker - tänkte "det vill jag ha", "det vill jag också ha".. ut går jag med ingenting! Jag glömde helt bort grejen som jag skulle gå in för.. knäpp ja.
 
En kul grej nu på eftermiddagen så har Emil suttit själv mycket bättre än vad han brukar. Han satt (kanske lite väl hängigt framåt ;)) själv en bra stund! Lite vingligt men helt klart framsteg. Snart kan han sitta också.. gud vad tiden går!
 
Somnar när mamma äter mat.. (lagom tills jag tyckte vi skulle åka till Västerås...)
 

Coola killen!
 
Duktiga du! (och nej, han sitter inte och lutar mot mina ben men jag har dom där för de gånger då han vinglar till) ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin =) 21 år och mamma till två små busungar <3

Vilken cooling :)

Synd att jag inte var jobbledig för då hade jag kunnat hänga med till Ikea :P <3

Svar: Får bli en annan gång :D <3
Evelina Fahlström

2013-04-10 @ 22:34:13
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0