Påsk

Jaha, så har det gått och blivit april. Helgen blev inte helt som tänkt, men en del i alla fall.
 
I torsdags så var ju Sebbes första lediga dag. Tyvärr minns jag inte ens vad vi gjorde, haha. Men så fort fredagen kom så begav vi oss till Norberg för att umgås med min familj. Blev god mat, fika, lite biljard spelande och även en tripp ner till bror min för att umgås lite då han hade fest :) Sebbe drack någon öl medans jag körde bilen så jag höll mig nykter.
 
Emil hade så sött somnat i mormors famn så han blev kvar hos mormor och morfar - så för första gången åkte jag i från Emil några timmar. Var ju inte många minuter man inte hade honom på hjärnan om man säger så! Hur som helst så ringde jag hem runt åtta för att kolla så allt var okej och då satt han i bakgrunden och kollade på Let´s dance och pratade lite, han hade då precis fått mat och sen på kvällen när vi kom hem (strax innan 23) så sov han sött igen och hade sovit sen strax efter att jag pratade med dom, så allt hade gått toppen! :)
 
Emils klädsen inför påskfirandet. Tack bästa Elin för de fina kläderna! ♥
 
Jag i bilen påväg till mor och far.
 
Här höll vi på att skratta ihjäl oss lite halvt då Emil liksom skulle slicka på flaskan som en galning så fort den kom till munnen, haha! Söta barn ♥ Synd bara att det inte alls blir lika kul på bild :( haha.
 
På lördagen så blev det lite biljardspelande och till sist lite mat innan vi begav oss hemåt, så ja, vi sov alltså kvar hemma hos päronen :)
 
Väl hemma blev det inget speciellt alls, lite tv-tittande och tillsist sängen :)
 
I lördags ute på mamma och pappas altan
 
Ta tag i fossingen är en favorit nu för tiden :)
 
Bus med pappsan ♥
 
Och stå har alltid varit en favorit :)
 
Sen kom söndagen. Sebbe gjorde mig glad och sa att vi skulle spela lite bingolotto, ja för i julas började jag tjata lite när det var uppersittarkväll "fasen, nu skulle man ju haft lotter" - sen dess har jag påpekat det lite då och då och nu slog min önskan igenom ;) haha..
 
Under dagen blev det även storstädning - damsuga hela huset, ut med alla mattor, tvätta alla sängkläder (täcke och kudde) osv. Emil somnade ute på altanen mitt i och sov tills mamma, pappa och bror R kom på besök för att hämta en telefon pappa skulle få av mig. När de åkte blev det bara att städa klart och sen ta en tripp in till stan för att köpa hem gottis inför bingolotto-kvällen.
 
Sebbe lyckades slå till med att vinna 100kr men min lott visade sig vara en nit. Ingen vinst, även om det var jävlans nära... (se bild) Dock gav ju inte 100kr någon direkt vinst med tanke på att han köpte lotterna (100kr) och inringning till andra dragningar så ja, blev ändå back i plånboken för oss båda.
 
 
 Idag då? Ja, idag är det måndag och det var Sebbes sista lediga dag. Planen var att fara över till Uppsala för att fira lite påsk med svärföräldrarna också men pappan i huset hade gått och blivit sjuk så vi stannade hemma för att inte smitta ner lilla Emil med febern och så. Åker dit i helgen i stället :)
 
Så istället för det blev det att ta en liten promenad med vagnen, stannade efter vägen och satte oss på en stor sten i solen. Där var det sååå skönt då det var helt vindstilla och solen gassade på. Emil sov som vanligt i vagnen så länge :)
 
Mycket mer än så har det inte bjudit på och nu är helgen över. Sebbe beger sig tillbaka till jobbet imorgon så han ligger nu och sussar sött uppe i sängen och det gör även Emil uppe i sitt rum. Ja, det ska jag också göra strax.
 
Upp å stå!
 
Jag och bebis - och så var det ju det, han är ju ingen bebis längre! Åh vad tiden flyger!
 
Men nej, ska runda av långa inlägget nu och plocka undan lite här så jag kan bege mig upp och sova. Hoppas alla haft en härlig påsk!
 

Kommentarer
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

För det fösta var så goda ;D
Han passade jätte bra i kläderna :)

Vilken extremt fin och underbar bild på Emil och Sebbe, blir ju alldeles rörd av såna bilder :P
Så fint att se pappor tillsammans med sina barn på det viset :)


Vilken mysig påskhelg ni verka ha haft iaf :D

puss på dig min finaste MÄMÄ, SHOOLA <3

Svar: Ja, supercooling, dock är de liiiite stora än, men snart så :D
Ja visst är det underbart! Man får sina bilder att älska <3 Finns inget bättre än att se dom tillsammans :) Du lär ju veta hur det är ;) hihi!
Evelina Fahlström

2013-04-02 @ 20:55:52
URL: http://elinskogsberg.blogg.se
Postat av: Hanna W

vilken söt body han hade på sig! :}

Svar: Han har ju två olika på sig i detta inlägg, men kan tänka mig att du menar den på sista bilderna? :) Han fick den i present :)
Evelina Fahlström

2013-04-08 @ 14:41:00
URL: http://mammahjartat.blogg.se
Postat av: tinabanck.blogg.se

Åh dom kläderna är så söta :)

Svar: Ja :)
Evelina Fahlström

2013-04-10 @ 05:46:38
URL: http://tinabanck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0