Ute

Ni kanske minns att vi tog tag i att fixa lite på våran altan? Tanken var att flytta ett räcke för att få lite mer öppet. Kom på sen att jag ju hade tagit en kass bild på våran altan innan, så tänkte därför visa den skillnaden som blev nu.
 
Dock är jag nu istället inne på att riva allt. Vi och grannen vägg i vägg är de enda som har tak och dyligt och det är inte byggt ordentligt för fem öre så frågan är om det inte är två grannar som bott här och där som gått ihop och byggt den. Men, nu är då min tanke att kanske helt enkelt ska riva ner hela skiten och istället bara fixa en markis eller ett sånt där lite större parasoll? Ja, tankarna vandrar lite. För ändå, kanske är det skönt om det regnar - att ha taket som vi har nu?
 
Ska prata igenom det lite, och bolla tankar med Sebbe. Men, det får bli imorgon eftersom att han kommer komma hem senare även idag.
 
Fasen, jag saknar min sambo lite, den här veckan har inte vart så mysig om vi säger så.. I måndags åt vi tillsammans och hade även hela kvällen tillsammans innan han gick för att sova. I tisdags så hade Emil och jag besök och Sebbe var inte hemma förrän ca halv tio på kvällen eftersom att han var och tatuerade sig, så ganska direkt efter att folket hade åkt hem, ja då gick ju Sebbe och la sig. Igår, ja igår skulle det komma folk och kolla på hans buss som står i Uppsala, så då blev han tvungen att åka hem dit för att vara där liksom, när kom han hem, jo ca halv tio då med! Och samma visa idag igen.. förhoppningsvis kommer han hem LITE tidigare? Haha..
 
Men imorgon så, då är han ledig! Dock ska ju dom som kollade på bussen komma och hämta den, men då följer jag och Emil med :)
 
Hur som helst. Här kommer före och nu-bilden på altan. Sen får vi se hur vi gör.
 
 
Behåller vi det såhär så ska vi i alla fall;
♦ Rabatten ska bort
♦ Mattan ska bort
♦ Gräsmattan ska bli en gräsmatta och inte en igenvuxen hö-gård
Vi får se. Några förslag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0