Man blir bortskämd...

Jaha, då var ännu en helg förbi. I fredags blev som sagt badrummet klart, prästen var här och pratade inför dopet och kvällen avslutades framför postkodsmiljonären, gladiatorerna och till sist farmen.
 
Lördagen blev att åkta till svärföräldrarna så snart vi kommit upp ur den sköna sängen och gjort oss klara. Blev visst kvar där lite längre än jag tänkt - min tanke var att vara hemma till Melodifestivalen. Men istället var Sebbe som sist, sugen på att ta några öl där hemma i sällskap av sin far (och oss). Så så blev det och istället blev det melodifestivalen där hemma. Och även QX galan för mig och svärmor sen, men vi kollade aldrig klart, var lite för tråkigt för våran smak. Sebbe åkte istället med sin lillebror hem till en vän och hans dotter (där en annan kompis också var) för att umgås lite.
 

Hur som, Emil åt mat 19 på lördagkvällen. Blev gnällig runt 20 och det var en blandning av (kanske) magont och övertrötthet. Så Sebbe och hans pappa tog vagnen och gick fram och tillbaka på vägen vid 20.30 och sen sov han som en stock.
 
Strax innan 23 bestämde jag att jag ville åka hemåt då jag började blir trött. Var osäker på om jag skulle vänta och se om Emil skulle vilja ha mat vid 23 (då hade det gått fyra timmar) men jag bestämde mig för att åka och hämta Sebbe och hans lillebror och om Emil skulle börja gnälla på den vägen så skulle vi gå in och mata och sen åka hemåt. Så han kläddes på helt och flyttades från vagnen över till bilen. Han vaknade aldrig. Åkte sen och hämtade och åkte sen hem med Jonas och Britt-Marie (hon följde med som sällskap). Han sov fortfarande. Bestämde då att åka hemåt.
 
Blev tillslut att när vi var hemma var klockan runt 02 på natten och misstänkte att Emil såklart skulle vakna när man skulle klä av honom och flytta till sängen - kanske skulle han tillochmed vakna och vara pigg?! Men var bara att göra det. Halvt rätt. Han vaknade, började prata lite där i sin säng -  men så fort jag släkt min lampa så blev han lite tystare och han somnade om! Hur underbart var inte det? Att han inte ens ville ha mat!
 
Sen kom tanken att jag istället skulle bli väckt tidigt då han skulle vakna pigg eftersom han somnade rättså tidigt. Halvt rätt igen. Han vaknade vid 07 för mat. Men somnade sen om mellan mig och Sebbe i sängen och sov ända till klockan 11! Tack finaste underbaraste bebis för att du låter mamma och pappa sova så mycket de behöver! ♥
 
Men, kan ju säga att man blir som lite bortskämd. De gånger han får något fnatt och vaknar tre på natten för att få mat blir man liksom lite irriterad, haha.. Men men. Jag klagar inte. Vi får se om han fortsätter, får väl kanske igen detta sen när han blir lite äldre ;)
 
Han sover här just nu, i vagnen, börjat sprattla så får se fall han vill ha mat nu. Sen blir det upp och sova i sängen för oss båda. Så, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Elin=) 20 år och tvåbarnsmamma <3

Duktig killen :D<3

Svar: Jaa! :D <3
Evelina Fahlström

2013-02-11 @ 22:33:49
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0