Nytt till skrutten

Som jag skrev igår så skulle jag och Emil ta oss en liten tripp in till H&M och nu är det avklarat. Tanken var att han skulle få en ny overall då den han har inte var nå bra, det är en sån som man viker en flärp över händer och fötter ni vet? Över händerna funkad okej - bortsett från att armarna vart helt konstiga där inne, men fötterna var bara glömma!
 
Den hade helt enkelt ingen bra passform, vilket var synd då han fick den i julklapp och äntligen växt i den.. Men men. Sen kände jag att han behövde nya byxor då han ha massa bodys i strl 62 men inte tillräckligt många byxor. Så jag kan tycka att jag var rätt duktig när jag kom hem med detta;
 
Alltså ingenting mer än just det jag tänkt! Var bra nära att köpa någon fin skjorta i strl 68 (finns ju aldrig i 62) som han kunde ha på dopet nästa lördag (efter kyrkan alltså) men nej, jag höll mig ifrån det då jag kände att det är onödigt då den troligtvis endast kommer att användas då innan han sen växer ur den, alltså 100kr bortkastade, haha.
 
Men men, nu hoppas vi att detta passar bra också! Han sover fortfarande sen trippen iväg så han har inte fått prova än. Förresten så har jag även fått en AVI om att routern från Tele2 kommer att komma idag, tråkigt dock att den kommer dit först kl. 16 annars hade vi kunna hämtat den när vi ändå var där inne, men får se om vi hämtar den senare annars får det bli imorgon :)
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och någon muffins medans jag läser ikapp i lite bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0