Ett syskon

Ser att det är många som läst inlägget som jag skrev till min ena bror. Några har skrivit kommentarer här och några på Facebook om att det var fint skrivet. Det glädjer mig, så tack till er.
 
Men sen vill jag bara säga en sak till er alla. Eller ja, er med syskon speciellt. Var rädd om dom. Kolla så alla mår dom mår bra och är glada. Anledningen till mitt inlägg igår är inte till för alla så det skiter jag i, men jag kan säga att det hänt lite tråkigheter och han mått dåligt. Det är något jag inte alls är van och se och nu när jag gjort det så avskyr jag det. Även om jag inte träffat honom personligen under den här tiden, men vi har pratat över sms och så.
 
Men nu till saken. Se till att bry er om varandra. Var rädda om varandra. Det gäller visserligen hela familjen, inte bara era syskon. Ingenting kan slå känslan av att ha fått någon att må lite bättre av något fint litet ord eller liknande. Om det så är ytterst ytterst pyttelite bättre, huvudsaken är att det blir bättre.
v
Bry er om och visa att ni älskar varandra och finns där, oavsett vad och vilken tidpunkt på dygnet som helst. Det är något viktigt, som kanske ganska lätt glöms bort mitt i vardagsruset.

Bortsett från detta. Jag är ledsen att jag blivit så kass på att uppdatera den här bloggen men nu när vi fått hem vårat internet så visade det sig att det sög lika mycket som det förra. Ska därför ta och ringa lite samtal i veckan för att lyckas få tag på något bättre. Just nu är det bara mobilt vi haft men nu vill det inte funka längre sen vi flyttade ut från centrala Enköping.
 
Bara så ni har koll ;)
 
Annars flyter allt på bra. Emil ligger på soffan här bakom mig och sover just nu och sambon ligger uppe i sängen sen två timmar tillbaka, han har ju haft julledigt i ca två veckor nu men nu är det dags för vardagen igen. Både skönt och trist. Jag kommer ju såklart tycka det är trist mestadels, älskar att ha min fina hemma hela dagarna ♥
 
 
Jag älskar er ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0