Helgen

Vi har haft Sebbes lillebror på besök sen i torsdagskväll (till lördag). Sebbe jobbade fredagen så den dagen fick vi underhålla oss själva här hemma, blev ut och gunga med Emil en sväng, men även lite PS3 spelande, dock körde vi bara Move, för det är det som faller mig mest i smaken ;)
 
Hur som helst, blev lite ensamtid för oss på lördagen också då Sebbe åkte iväg för att tatuera lite på sin arm, kanske har jag inte sagt det men hans plan är att tatuera en hel arm, får se hur det går ;) Hihi.
 
Men när Sebbe väl var hemma igen så stack vi iväg till Gokartbanan så grabbarna fick köra lite medans jag försökte fota (inte riktigt rätt objektiv för den typen av fotografering) och sällskapade en sovande Emil.
 
I lördags smög sig dock halsont på. När vi vaknade på söndagen så var jag halv död och hade ingen ork alls. Vi hade tänkt att vi skulle pysa till S's föräldrar men jag orkade ju inte med det så istället tog Sebbe med sig Emil och jag fick en hel dag hemma för mig själv. Första gången sen Emil kom till oss! Alltså även första gången som Sebbe hade honom utan mig. Allt hade gått bra och jag var såå glad att jag fick vila bäst jag ville hela dagen. SÅ skönt!
 
Så det tackade jag enormt för!
 
Idag däremot fanns det ingen återvändo. Sebbe skulle tillbaka till jobbet och jag får själv ta hand om Emil utan minsta ensamma vila. Hihi. Hur som helst så vaknade Emil halv åtta, no way! Tänkte jag, tänker inte gå upp så tidigt när jag inte ens är helt pigg. Han fick mat, i hopp om att han skulle somna om - som han alltid brukar. Somnar han? Nej!
 
Men sen, halv nio - en timme senare, så somnade han om. Jippie! Så vi sov till tio tiden. Skönt!
 
Nu sover han dock igen och jag ska passa på att bjussa på bilder innan han vaknar för han verkar göra det typ snart!
 
 
Bus i "nya" stolen som Emil fick av en granne i helgen. Gokart åkning och sist men inte minst en busis idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0