23:02

Så var även denna helg över.
 
I fredags jobbade Sebbe på dagen och så fort han kommit hem så gjorde vi oss redo för att åka över till Uppsala en sväng för att fira hans storebror. Var lite folk så Emil blev lite blyg till en början, men fick han sitta hos mig så gick det okej ändå. Efter ett tag blev han dock trötter så vi åkte hemåt ganska fort och kanske var det lika bra eftersom att det på vägen hem låg två sovande män i baksätet, alltså min fina son OCH käre sambon, haha..
 
På lördagen var klockan ställd på åtta, men efter att Emil vaknade för mat vi sju och var lite vaken och somnade om strax innan 08, ja då blev man ju rätt trött där på morgonkvisten så vi råkade visst ligga kvar i sängen till nio! Men men, vi kom i tid till banan och efter lite bus hos mormor och morfar och lekande på en filt så sov Emil nästan under hela tiden vi var där. Dock blev det inte till att se några finaler för våran del med tanke på att vi skulle vara hemma en viss tid.
 
Amanda och Victor var här när vi kom hem så blev till att sätta igång och grilla så fort de kom. Måste jag säga att när vi började lasta upp våran mat på tallrikar så utbrister Sebbe "men vad ska vi ha till då? Vart är pomfriten?" Men vadfan! Vi alla hade helt glömt bort dom... Var bara att sitta snällt och vänta på dom det, men det var det värt, maten var mums och till efterrätt blev det goda jordgubbar som nötterna hade köpt med sig.
 
Ja, kubbspelande behöver jag inte nämna så mycket. Får skylla på att Sebbe drack öl och att jag hade Emil på ena armen under halva spelandet..
 
Men det var supertrevligt och blev en del skratt, måste helt klart göras om snart!
 
Idag har dagen bestått av - soffan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0