Fint besök i sängen

Igår när jag kom upp för att kolla till Emil innan jag själv gick till sängs, så fann jag en liten barnvakt i hans säng. Så sött, men ändå lite irriterande. Jag bäddar rent för att de hårar ner, åh vad rent och fint det är, tjopp så ligger de där igen. Sen blir det samma visa - om och om igen.
 
Lägg märke till att Emil ligger och ler lite på bild nr. 1. Älskade du!
 
På tal om igår så hade jag så sjukt svårt att somna, sista gången jag kollade på klockan så var den 02.11. Dööööö. Så ja, inte var jag väl så jävlans pigg när Emil (efter kanske en timmes prat inne på sitt rum) började bli gnällig för mat runt 07 i morse. Gick upp i halvt koma och gav han mat i våran säng. Ville han somna om sen då? Nej, han verkade ganska pigg.
 
Men efter ett tag var klockan helt plötsligt halv nio och Sebbe gick upp medans jag och Emil låg kvar. Jag trött, Emil pigg. Men se, vi somnade om båda två och Sebbe sysselsatte sig med eget medans vi sov ända till kl. 10, skönt!
 
Blev en tripp till Uppsala idag igen, svärmor har vart på kryssning hela helgen så henne har vi inte träffat på ett tag så åkte dit för att träffa henne lite också. Blev till att svänga förbi Gränby på vägen också, Emil behövde uppgradera sin dregglis-garderob! Två nya blev det och fler blir det säkert inom en snar framtid.
 
 
Men nej, dags att börja runda av för att krypa ner under täcket.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0