15:09

Emil sover och jag sitter ner och tar det lugnt - till ljudet av en centrifugerande tvättmaskin..... Lovely.. eller?
 
Hur som helst så bara sitter jag här, har läst igenom alla bloggar jag läser - folk är rätt dåliga på att uppdatera om dagarna.. tråkigt. Haha, men jag ska väl kanske inte klaga, inte direkt så att jag är så mycket bättre.
 
Annars då? Jag och Emil var ut en liten sväng, lekparken jag hade tänkt svänga förbi var full av förskolebarn - eller nej, dom lekte där i närheten så jag struntade i det utifall att dom också ville leka där ;) Så vi tog en svängom med vagnen istället, men mamman hade dumt glömt mössa så det blev lite kallt om huvudet så jag vända rätt snabbt och knatade hemåt istället.
 
Emil tyckte självfallet att han då kunde försöka sova men shi fick han för nej, han fick inte somna i vagnen då jag inte hade lust att ha honom ute just då. Sen när vi kom hem, tänkte jag skulle lägga honom - men han somnade ju bara sisådär 1,5 timme senare eller så.. Envisa unge.
 
Men nej, nu ska jag spela lite candy och se om jag hittar något annat kul att kolla på. Tvättmaskinen blev precis klar också, men den orkar jag inte bry mig om ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0