Födelsedagar

Det är sjukt vad det är många som fyller den här tiden på året, i alla fall som jag känner till. Det gäller liksom hela hösten/vintern. Vill ni se, annars får ni väl skita it.....
 
Om vi börjar i September redan, där har vi min bror Robert den 4e, min kusin Meja den 10e, sen även min pappa den 15e.
 
Sen kommer Oktober och där har vi först bästa vännens dotter Molly den 11e, sen min älskade den 21a och sista dagen är min kusin Molly den 31a
 
Och November då, håll i er nu. Min gamle vän Tubbe den 3e, jag den 10e, Emil den 17e, min bror John en 19e, och idag har jag en fin vän vars namn är Nathalie, sen även Maddis - alltså den 20e, sen har vi min kusin Hugo den 25e.
 
Sen lär jag ju lägga till att jag VET fler som fyller år vissa dagar jag inte nämnt också - men då är det ju liksom Facebook som påminner en ;)
 
Sen i December fortsätter också lite. Börjar med morbror Marco den 9e, sen svärfar den 15e, därefter skulle våran älskade morfar också fyllt den 17e men tyvärr så har han sluta fylla år från och med juldagen 2010 ♥, sen, sist men inte minst, kommer min älskade mamma den 22a :)
 
Ja, listan är ganska lång som ni märker. För att bara nämna de ALLDRA närmst, alltså min familj. Två i September, en i Oktober, tre i November och sen en i December. Ojoj..
 
Men men. Alltså då så fyllde ju min bästa äldsta-storebror år igår, hela 31 år och jag och Emil åkte därför dit för att fira lite. Spenderade hela dagen där med bus och massa tårta. Supertrevligt!
 
Måste ju lägga till att det är bra att vi fyller så tätt, nu har vi ju träffats rätt mycket på senaste tiden ändå :D Hihi!
 
Men annars då? Idag ser det ut att vara kallt ute. Bestämde mig därför för att ta fram Emils överrall (hur fan stavas det?!) också. Utifall att vi går ut något - termometern visade hur som helst på -1. Brr!
 
Men nej, lite bilder från gårdagen sen ska jag busa lite med korven som underhåller sig själv med att tömma lådorna i tv-bänken........
 
Bus, man kan ju liksom springa runt.. helt plötsligt är han där och sen helt plötsligt är han här! Hihi..
Ooh, den här såg ju spännande ut!
Men om morbror ska sitta där och hålla fast den då skiter jag fasen i den, guuud så tråkigt...
KRYPTÄVLING!

Kommentarer
Postat av: Nathalie - mamma till världens finaste prinsessa

Overall hjärtat, overall :D

Och du är sååå underbar! Puss!

Svar: Hahahahah! Det visste jag ju, snacka hjärnsläpp!! hahaha...
Du med <3
Evelina Fahlström

2013-11-20 @ 19:53:02
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0