Födelsedagsfirande

Nu är denna lördag förbi. Blev full rulle hela dagen men allt har varit supermysigt så jag är glad.
 
När vi vaknade så bakades det, garnerades det, städades det, flyttades det möbler och mitt i alla (vilket vi visste ;)) kom John och Linda med paket till Emil och tog sig lite kaffe. Taskigt att dom inte ens fick någon tårta?!
 
(Så ni vet så finns en hel tårta kvar så ni kan få komma tillbaka imorgon, hihi!)
 
Hur som helst, när klockan blev strax efter tre-halv fyra något sånt så pyste dom hem och jag gick upp och la Emil. Så när Sebbes föräldrar kom klockan fyra, när morbror Ari med familj kom strax där efter, när Sebbes bror och sambo strax därefter igen och även när MIN familj kom kanske halv fem - ja då låg födelsedagsbarnet också sov! Snällt va? ;)
 
Men efter en stund vaknade han superledsen där uppe, så till en början var han kinkig och grät en massa, troligtvis för att han nog inte hade sovit klart. Men det gick över och efter lite tårta så blev det paket och sen leka med det nya :)
 
Sista gästerna (min och Sebbes familj) åkte hem efter att vi ätit lite mat tillsammans, så vi blev ensamma för dagen först vi halv tio.
 
Måste säga EN sak innan alla bilder. Efter att allt åkt hem så står jag och plockar i köket och Sebbe står i hallen och helt plötsligt kom Emil gåendes in i köket! Helt från ingenstans liksom, men han trillade ikull i samma sekund som jag såg honom typ.. men jag blev lite förvånad och vet tyvärr inte alls varifrån han gick, haha!
 
Troligtvis som Sebbe sa, från trappgrinden 1,5 meter därifrån :)
 
 
 
 
 
Lite bilder i alla fall :) Och nu precis slog klockan om, klockan slog om till våran sons första födelsedag! Vi älskar dig mest av allt finaste Emil! ♥
 
Mer grattis till världens finaste pojke kommer upp imorgon! ♥ (senare idag..)
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis Emil :D

Svar: Han tackar :)
Evelina Fahlström

2013-11-17 @ 09:20:28
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0