Bebis

Idag har jag gått igenom Emils gamla kläder. Det var något par byxor som nämligen börjar bli lite små så jag bestämde mig för att lägga undan dom och då bara rev jag fram allt för att titta lite.
 
Alltså det är så sjukt. Att man glömmer så fort. Jag VET att Emil varit liten, alltså liten som i mindre än vad han är idag. Men man glömmer ändå HUR liten. Detsamma var ju när jag fick träffa R&M's lilla Kevin när han var en nykläckt bebis. Omöjligt att Emil varit så liten.. Men det har han ju!
 
Så hur som helst, tillbaka till kläderna. Så mycket kläder i strl 50 hade vi faktiskt inte, endast någon ynka body och någon byxa, mer fanns ju istället i strl 56, men alltså dom är så små så jag känner mig helt 100 på att de måste ha krymt o tvätten. Troligtvis har det ju även krymt en del i tvätten, men inte så mycket som min hjärna ställer in sig på.
 
Jag ska sluta tjata nu, ni fattar att jag inte fattar. Bjuder på två bilder från dagens Instagram istället.
 
Klicka för större.
Till höger ser ni, dagens storlek 80 och bebistidens storlek 50.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tänk Theo när han föddes, han hade storlek 44 då ;)
Nu har han 56 ;)

Svar: Sån plutte! Hade faktiskt tre bodys som måste varit felmärkta eller något, stod det var 50 men de var yttepytte små i jämförelse mot andra 50 så de måste ha varit 44 på dom. Sååå små och söta ju <3
Men du ska se, snart sitter ni där och även lilla Theo har storlek 80 ;) Eller 122 :D
Evelina Fahlström

2013-10-31 @ 18:58:02
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0