Fredag.

Idag är det fredag för oss här hemma och Emil bestämde sig för att börja dagen klockan åtta och inte somna om, så jag fick glatt gilla läget och gå upp. Haha, tänk att jag tycker åtta är tidigt? Gud vilka tröttgökar vi är!
 
Hur som helst. Våran dag har varit densamma som de flesta andra. Kasta klossar, bygga klosstorn, klättra på bobby-car, gå med gå-vagnen, riva ner DVD-filmerna, äta mat, dansa till The Fox (ja Emil alltså, inte jag) - han är så söt, så fort den går i gång å han sitter där på golvet så börjar han liksom gunga fram och tillbaka lite sött, gullen!
 
Annars har vi inte ens vart utanför dörren! Grått och tråkigt väder fick mig att välja innedag. Okej, vi brukar inte vara ute så mycket annars heller, men kolla posten i alla fall ;)
 
Vad som görs här hemma just nu behöver jag ju knappt säga - familjen sover. Sebbe här på soffan bredvid mig, Emil i sin säng, Burken i våran säng och Maya här i våran "filt-låda". Kanske ska jag gå och sova jag med... ska bara dra med mig min käraste först - vill ju kramas!
 
Kan själv :)
 
Klättrar upp på bilen, lilla galen-ungen!

Hur vi ska spendera den riktiga fredagen (alltså imorgon) vet jag inte. Kanske blir det min dag då jag får ställa mig och baka lite bullar. Sen på lördag var det prat om att rulla hem till R och M och deras kottar för att umgås med lite folk :) Min bil ska hem i helgen också, tjoho!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vi måste planera in nån dag som vi kommer till er eller ni kommer hit!! :) Moa och Theo vill leka med Emil (och deras mamma vill träffa Emils mamma ;))

Svar: Ja det vore ju super! :D Emil behöver träffa lite kompisar ;)
Evelina Fahlström

2013-10-11 @ 04:30:29
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0