Tandläkaren

Som jag skrev sist så skulle Emil få gå på sitt första tandläkarbesök i fredags. Tyvärr har jag inte så mycket att säga om det då det inte var direkt mycket till tandläkarbesök.
 
De började med att visa bilder och berätta vad som är bra och mindre bra.
 
Fasta måltider
Dags att börja borsta tänder
Ordningen på tänder
Blablabla.
 
Vad jag förstod det, så är detta något som BVC brukar ta upp? Hur som helst. När hon babblat klart om allt i dedär häftet så sa hon, "ja, är det något ni funderar över?" Så Sebbe nämnde då olyckan som hände dagen innan och jag sa att 1177 då hade bett oss kontakta tandläkaren för att tänderna skulle dubbelkollas.
 
Hon kollade lite lätt medans Emil (som hela tiden satt i pappas knä) tuggade på en tandborste han fick. Det ända hon babblade om var att man såg märkena på tungan. Ja som om vi inte visste det? ;) Hahah..Men ja, Emil var i alla fall snäll och inget var fel på tänderna, antar jag ;) Förövrigt så läker tungan jättefint!
 
I lördags så åkte vi hem till mina föräldrar och åt mat och spenderade kvällen där. Åkte hemåt så vi var hemma runt halv tolv ungefär. Det var hur som helst trevligt att åka dit och umgås för en gångs skull! Hihi.
 
Men nej, nu ska jag fortsätta kolla på Solsidan med min stora älskling ♥
 
Mina pojkar ♥ Emil med nya kläder ♥ Emil äter kaka hos mormor och morfar ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0