Sova?

Här sitter jag och på golvet busar en Emil omkring. Ja ni läste rätt, min lilla 10 månaders "bebis" är vaken nu, halv elva på kvällen! Men vad gör man inte, han vägrar sova, han är liksom inte trött.. så han får leka av sig sin sista energi innan det blir sängen.
 
Hur som helst. Idag har jag och Emil rullat in till stan en sväng, stack in på Rusta och köpte tre nya prydnadskuddar, in på Willys för lite nödvändigt, förbi en mack och tanka bilen och sen hem igen. Åh ja, alla pengar bara försvinner liksom. Inte alls kul, speciellt när man knappt har några, haha.
 
Annars har vi inte gjort mycket. Emil har fått inviga sina utebyxor så att han kunde få krypa runt i sanden utan att jag behövde bry mig om kläderna - sen är det ju faktiskt ganska kallt ute nu för tiden, tycker ni inte?!
 
Men det tyckte han var skoj i alla fall. Önskar verkligen att vi hade ett hus, egen tomt och med massa kul som Emil kan leka med. Så man slipper dessa tråkiga platser som finns ute.
 
Nåja, min käre sambo fick förresten GTA 5 i årsdagspresent, han blev glad - såklart ;) Vad fick jag? Än så länge ingenting, precis som väntat, höhö!
 
Nej, nu ska jag nog ta och betala lite räkningar, innan jag glömmer bort det!
 

Kommentarer
Postat av: Elin =) 21 år och mamma till två små busungar <3

Varför ska man sova när man kan busa lite med mamma :D
Vilken söt outfit, vart har du köpt allt det? :D <3

Svar: Antar att du menade uteklädseln? ;) Jackan är från Lindex, köpte ju den till våren om du inte minns? ;) Byxorna skrev jag ju om här om dagen så dom är från Intersport och mössan fick han av sin käre farmor och den är från H&M :D
Evelina Fahlström

2013-09-26 @ 22:48:57
URL: http://elinskogsberg.blogg.se
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Ja just det, skitgulligt ju :D <3

Svar: Ja klart, Emil som har det på sig ju ;)
Evelina Fahlström

2013-09-26 @ 23:27:22
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0