Allt möjligt!

Gud så dålig jag är på att hålla igång här inne!
 
Nu blev jag tvungen att kolla i min blogg när jag skrev sist. Det visade sig att jag skrev ett inlägg på tisdagen förra veckan angående helgen som hade varit. Jag skrev en rubrik på dagens inlägg och det var "Helgen" men nu när jag upptäckte att förra veckans inlägg OCKSÅ hette "Helgen" så byter jag rubrik på det här inlägget, liksom hallå. Noll fantasi eller vad?
 
Hur som helst.
 
I fredags var Sebbe ledig så han gjorde lite bankärenden medans jag stannade hemma och badade Emil och lite annat innan vi tillslut rullade över mot Eskilstuna för att besöka min bästa Elin med familj. Vi spenderade som vanligt hela dagen där och det slutade med att vi rullade hemåt först framåt två på natten. Alltid lika trevligt! ♥
 
På vägen hem såg jag på håll en liten hare skutta över vägen och de sista 500metrarna utav våran hemfärd så körde jag om en älg som sprang på vägkanten, om jag blev rädd? JA! Stora jäkla djur... Men ingen skada skedd och vi lever allihopa.
 
Sen blev det lördag och vi rullade över till Uppsala (som vanligt). Sebbe höll på lite med allt och inget och helt plötsligt skulle dom visst såga ner en gran också? Haha, har man inget att göra - så skaffar man sig!
 
Och sen i söndags så blev det en hemma dag. Bortsätt från en snabbtripp över till Västerås där Sebbe köpte sig någon polermaskin och så köpte vi även ett spark/säterskydd till bilen så vi slipper ta av Emil skorna varje gång han ska in i bilen - eller så slipper vi skitiga säten helt enkelt ;P
 
Förresten! Något jag helt missat att nämna här är ju att Sebbe körde rally över till Västerås i torsdagskväll också för att noppra åt sig sista Emmaljunga scooter S i färgen gul hos Barnens Land. De har nämligen kört något race nu med rabatt så istället för över 3000kr så kostade den endast 1999kr! Helt klart värt!
 
Bjuder på en kass bild på den sen rundar jag av här ;)
 
Klickbara bilder.
 
1. Nya vagnen. 2. Emil och Eddie nördar med paddan. 3. Nyvaken Emil i lördags :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0