Dåligt.

I torsdags så skrev jag ett ganska långt inlägg från mobilen. Var sen på väg att lägga in bilder och vips så klickar jag på tillbakaknappen och vad betyder det? Jo att jag backade tillbaka till förstasidan och hela inlägget försvann. Jag blev såklart såpass irriterad att jag inte orkade sätta mig och skriva det igen.
 
Nu sitter jag istället vid datan och får väl kortfattat sammanfatta det inlägget och bjuda på lite annat.
 
Förra onsdagen så hade vi Ellies första läkarkontroll, ni vet där de kollar hörsel och dylikt. Vikten togs också och hon hade gått ner några gram så vikten stannade på 3355 gram. Men hur som helst så var hon helt godkänd :)
 
Senare samma dag så kom min bästa vän med sambon och dottern (sonen fick allt stanna hemma då våra grabbar har en tendens att bli rätt galna tillsammans ;)) med presenter till barnen och för att hälsa på lillan såklart. Blev god mat och massa babbel medans Emil och Molly levde runt som galningar - måste jag nämna att huset såg ut som en svinstia på kvällen när jag och sambon ledsnade och gick och la oss? (Ja vi ledsnade eftersom att Emil vände upp och ner på en tom kakförpackning, som förövrigt var full med strössel då........., över hela köksgolvet)
 
Det känns lite sjukt ändå, att jag och min bästa vän nu har kommit så pass långt i våra liv att vi helt plötsligt står med två barn i var och att vi till och med lyckats få våra sambos att bli vänner som sitter och babblar konstant med varandra när de ses. Ja jag och Elin får till och med lite svårt att få deras uppmärksamhet, liksom hallå? Haha! Helt jävla underbart är det i alla fall. Min älskade bästa vän, tack för att du finns ♥
 
På torsdagen så fyllde våran lilla tös en hel vecka. Det firade vi med att ta hennes första bad. Hon njöt utav den lika mycket som Emil gjorde när han var liten. Så det är ju såklart väldigt bra, haha.
 
Annars då? Fredagen blev en snabbvisit hem till svärföräldrarna för att Sebbe skulle pyssla lite med sin rallycrossbil. Men efter några timmar rullade vi hemåt igen.
 
Sen på lördagen blev det att åka dit igen, först för att Sebbe återigen skulle pilla på bilen och sen för att vi skulle umgås lite med dom under eftermiddagen/kvällen.
 
Men sen har nog inte mycket annat hänt. Emil är tillbaka på dagis efter att han var hemma hela förra veckan pga. magsjukefall där (som jag nämnde sist). Så nu kanske vi kan börja komma in i lite rutiner här hemma, äntligen.. haha.
 
Här har vi dagens Ellie, snart två veckor gammal ♥


Jag är så jäkla lycklig, min underbara familj.
Tack älskling för att du har gett mig två helt underbara barn, jag älskar er! ♥
 

Kommentarer
Postat av: Elin :) 22 år och mamma till två busungar! <3

Åh :) Tack för att du finns min bästa!!!

Så glad att vi håller ihop och att våra karlar går ihop :D
Du är bäst! <3<3<3<3

Svar: <3<3<3<3 Jag med :D <3
Evelina Fahlström

2014-12-04 @ 19:53:58
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0