Elin ♥

Igår åkte vi över till Eskilstuna. Min bästa Elin och hennes familj har ju nämligen flyttat så vi ville ju såklart åka dit och kolla in nya huset.
 
Så vi spenderade hela dagen där och tog även en sväng över till Elins mamma för att hämta lite grejer och för att hon skulle få träffa Emil för första gången. Gud vad det var förändrat där sen sist jag var hos henne, haha! Hon hade renoverat en massa så det gav mig ett tydligt täcken på att det var mååånga år sen jag var där, haha..
 
Hur som helst så busade ungarna runt båda ute och inne och grillen sattes igång två gånger, både till lunch och till middag. Sen stack tiden iväg så strax efter åtta fick vi lov att rulla hemåt eftersom att Sebbe skulle upp och jobba idag.
 
Tack bästa (och Jocke, Eddie och Molly) för ännu en dag!  ♥
 
Idag har jag och Emil inte gjort så mycket. Jag har kört en maskin tvätt, Emil har badat en sväng och sen vandrade vi iväg för att kolla posten. Måste ju få lov att säga att det är väldigt skönt att Emil kan gå själv bort dit nu så jag slipper ta fram vagnen bara för att gå och kolla post ;)
 
Hur som helst så tog vi en liten sväng om så Emil fick vandra omkring lite. Han tycker nog att det är väldigt skoj nu, nu när han kan gå dit han själv vill (ja oftast då, vissa gånger byter jag riktning på honom om vi ska komma fram någon gång ;)) och på vägen tillbaka från postlådan så ville han in och leka lite vid rutschkanan och gunga. Dock blev det ju bara en snabbis då han skulle hem och sova middag också.
 
Men nej. Nu bjuder jag på lite bilder från gårdagen och en från idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0