Melodifestivalen

Igår blev det en sväng över till svärföräldrarna. Sebbe ville ju hem och fortsätta med sin bil så jag, Emil och farmorn tog oss en promenad så Emil fick sova och vi fick i oss lite frisk luft och senare efter middag och lite spring efter Emil så blev det även så vi stannade kvar och kollade på Melodifestivalen.
 
Och på tio minuter så fick farfarn Emil att somna i deras säng, utan välling å allt. Förstod inte alls vad som hände där? Haha. Men skönt var ju det för då kunde vi sitta lugnt och stilla och kolla på tvn innan vi sen åkte hemåt.
 
Idag har Emil lärt sig något skojigt. Han fick ju en bil utav Amanda och Victor i doppresent förr och den har ju liksom typ aldrig blivit använd om inte vi puttat honom framåt ;) Men ju äldre han blivit desto intressantare har ju bilen varit, att gå dit och sätta sig på den och i alla fall backa har ju gått finemang. Men idag vetni, idag lärde han sig att gå framåt med den! Stora pojken!
 
Annars har vi inte gjort något speciellt, bara suttit på golvet hela dagen och lekt med diverse leksaker. Emil kommer först med småbilslådan och vill att man ska öppna den och så fort man öppnat den går han och hämtar väskan med bowlingfigurerna och när man öppnat den hämtar han legoväskan.
 
Så ja, jag får i uppgift att öppna alla tre men inte för att han vill leka med de skulle jag tro, för han brukar bara gå vidare till något annat sen när de väl är öppnade ;) Möjligtvis att han slänger ut bilarna på golvet, men sen är det bra så, haha.
 
Men nej. Nu ska jag spela lite candy crush innan det är dags för lillkorven att vakna.
 
En gammal vild på Emil och hans dammiga brumbil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0