En massa och lite till.

Oj vad dagarna flyger iväg. Helt plötsligt har det visst gått en vecka här inne igen.
 
I lördags hoppade vi dessutom in i vecka 20. Halva tiden är gjord och illamåendet har äntligen börjat ge sig lite (ibland kommer det och går lite i alla fall). Jag tänkte köra på samma grej som med Emil, att lägga ut ett inlägg om veckan med magbild för varje också, men dessvärre blev det ingen bild tagen i lördags - och har ännu inte blivit. Så jag tar ikapp det någon annan gång, haha.
 
Annars då? Jag har varit hemma med Emil eftersom att han fick sin släng av ögoninflammation. Dock var Sebbe hemma med honom under onsdagen då det var lite kris på mitt jobb, och vad tror ni inte jag möts av när jag kommer hem från jobbet? Jo, en herre som står och spacklar i hallen.

Sebbe drog alltså igång en renovering av våran hall när han var hemma och vabbade, haha. Renoveringen har vi pratat om länge då jag tröttnat på den mörkblå hallen så jag blev såklart väldigt glad att han hade tagit tag i det :)
 
Sen har det blivit lite småpyssel på kvällstid efter att Sebbe har kommit hem från jobbet och nu äntligen börjar det närma sig klart. Idag ska han ta hem lite grejer från jobbet också så han kan såga till golvlister och dörrfoder och även borra och fästa sådant som ska fästas på väggarna. Sen ska det nog vara klart? Ja, vi ska ju såklart sätta upp spaljén (om det ens heter så?!) också som har målats från trä till vit. Såklart ;)
 
Igår tog jag en tripp till Västerås och möttes vid IKEA av min käre mor som skulle vara lite hjälp till mig så att jag skulle vara säker på att jag fick med mig allt jag skulle ha, haha.
 
Med mig hem fick jag:
Ett skoskåp
En lampa
Två ljushåller + ljus
En hatthylla
Smått och gott som, sugrör, iskubsformer, ett lakan och sen tror jag inte det var nå mer?
 
Vi har även köpt ett nytt nyckelskåp på Rusta som kommer passa in mycket bättre än det förra :)
 
Och ja, jag lovar att det självklart kommer bilder när allt är helt klart!
 
Förövrigt så har jag varit hemma med Emil idag också då ögonen inte har gett med sig helt ännu, men snart så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0