Sen sist

Så vad har hänt sen sist? (Förutom att jag har sovit middag ;))
 
I torsdags så blev det aldrig något lekland då dom blivit sjuka så vi fick helt enkelt skippa det. Istället spenderade jag och Emil dagen med att bara sitta inne då jag valde att tappa all ork till att hitta på något annat, haha!
 
I fredags så åkte jag och Emil med pappan till Uppsala då han skulle åka dit och slänga skrot tillsammans med sin pappa. Sen blev vi kvar ett tag till då Sebbe valde att tvätta bilen också - vilket verkligen behövdes! På kvällen blev det mys framför Let's dance.
 
I lördags rullade vi också till Uppsala. Dagen bjöd på extremt fint väder så jag och svärmor tog med oss Jonas gamla sittvagn (med Emil i såklart) och tog en promenad. Tråkigt nog var det lite blåsigt på sina ställen, men det får man väl stå ut med ;)
 
När vi kom tillbaka så var även pontiacen färdiglackad med sina lager av klarlack så då fick vi även se hur fin den hade blivit! Dock en hel den kvar att göra ju då alla dörrar, motorhuv osv. fortfarande väntar på att lackas. Man kan ju inte ta allt på en gång.
 
Nåja, för en gångs skull åkte vi hem medans det fortfarande var relativt just ute och hann komma hemma och varva ner lite innan vi slog oss ner framför Melodifestivalen.
 
Och igår då? Ja igår började vi med att handla lite smågrejer och sen spenderade vi en liten stund ute på baksidan i solen medans Emil lekte genom att springa runt och titta på stenar, kasta med krocket-kulor och tillsist fick han ut sin bil så han kunde leka lite med den också innan vi gick in igen.
 
Efter ett tag kom även Micke och Tilde hit (medans Emil sov middag ute i vagnen) och spenderade hela dagen här, det slutade med att vi även köpte hem mat som vi käkade innan dom rullade hemåt.
 
Och sist av allt så fick vi alla och la oss i sängen när vi hade kollat klart på farmen, klockan kanske blev max nio innan vi låg i sängen. Haha. Trött familj!
 
De fyra första från i Lördags och den sista från igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0