2 år!

Våran lilla älskade pojke. Vart tog åren vägen? Jag tyckte det var nyss som jag vaknade mitt i natten av lätta värkar och jag tycker det var nyss som vi fick se dig för första gången. Men nej, det var visst två år sedan.
 
Det är sjukt vad mycket ett barn kan ge en, alla bus och skratt som kommer från den lilla kroppen värmer ens hjärta mer än vad man någonsin kan ana. Dock finns det ju alltid stunder då man gärna gömmer sig under täcket och försvinner för en sekund då det lilla livet kan ha rätt kass hörsel ibland - men det hör ju bara till!
 
Än så länge har du även din födelsedag helt för dig själv. Vi lyckades till och med mosa in ett litet kalas med pappans familj så tårta, ballonger och paket bestod gårdagen utav. Idag kommer även morbror John förbi för att fira lite men resten av firandet (min familj) blir troligtvis först nästa söndag. Och ja, det beror ju alltså helt på bebisen, kanske ligger vi på BB då, eller så har vi precis fått komma hem? Allt återstår att se :)
 
Men hur som helst. Grattis "lilla" sonen på DIN dag, snart är du storebror och då kommer du helt plötsligt vara ännu större?! Mamma och pappa älskar dig! ♥
 
Klickbara bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0