2½ år och massa babbel..

Oj vad jag missar att skriva här nu för tiden. Jag försöker ju så gott jag kan i alla fall, haha.
 
Hur som helst. Inte mycket har ju hänt så finns ju inte mycket att skriva om. I onsdags var jag i alla fall och tog cellprov medans Emil var tillbaka på dagis. På kvällen sen så åkte vi över till Uppsala för att lämna min bil till Sebbes bror och istället ta hans bil hem sen. Han skulle nämligen ta med den till jobbet och göra storservice på den så då tog vi hans bil så länge. Vi stannade kvar hos han och sambon och tog en kaffe också innan vi sen rullade hemåt igen.
 
I torsdags var jag ensam med barnen mest hela dagen eftersom att Sebbe först jobbade och sen åkte han direkt till Uppsala för att hjälp Micke med bilen och han var väl hemma första vid halv tio eller vad nu klockan blev. Men jag överlevde väl ändå, barnen hade ju så snällt somnat så jag satt i min ensamhet och åt popcorn i soffan ;)
 
Igår åkte vi över till Sebbes föräldrar en sväng efter att Sebbe kom hem från jobbet, Sebbe skulle byta till sommardäcken på sin bil och vi skulle lämna tillbaka Mickes bil också.
 
Och idag är Sebbe och fyller i lite tatueringar och när han kommer hem är det väl tänkt att vi ska rulla över till Sebbes föräldrar igen. Går väl ingen nöd på barnen att åka så mycket bil heller, de är glad och nöjda eller sover så länge vi åker bil och väl på plats så är de ju bara glada att få vara hos farmor och farfar :)
 
Men nej, nu ska jag dra på Emil lite kläder och släppa ut honom på baksidan för ute ser det ju ut att vara kanon väder!
 
Plus på allt så blev Emil 2år och 5 månader igår. En månad kvar till 2½ år!! Fasen vad tiden flyger iväg....
 
De två sista bilderna är från i torsdags. Jag tvättade alla fönster och bytte gardiner till ett snäpp ljusare, det betyder vår för mig ;) Sen så är det jag och mysbarnen som satte på oss myskläder efter att dom badat ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0