Fem månader ♥

Vilket underbart väder vi har fått!
 
Redan igår var det ju helt amazing. Dagen började dock grå och tråkig så när vi tog bilen för att åka på lite ärenden var det bara "synd att det är så tråkigt väder" som snurrade i skallen. Men när vi hade vart ute  och rullat ett tag så började solen krypa fram och när vi var hemma igen så lät vi Emil vara ute och busa med grannen i sandlådan medans Sebbe fixade lunch och jag började städa lite.
 
Vi var nämligen och köpte oss en ny dammsugare då jag avskydde våran nödlösning från Rusta (för 500kr) som vi haft allt för länge nu. Hur som helst så är jag supernöjd med den nya och att ungarna sprang in med skor direkt efter att jag dammsugit klart fick helt enkelt vara no big deal ;)
 
Vi spenderade hur som helst hela eftermiddagen ute med grannarna tills vi alla skulle in och laga middag. Hur underbart som helst!
 
Idag har jag tagit fram dammsugaren igen medans Emil var på dagis och Ellie sov (nästan hela tiden i alla fall) Dammsög om nedrevåningen och tog sen övre plan också. Kan ju säga att den fick godkänt även idag. Haha. När Emil hämtats på dagis så blev det också utebus resten av eftermiddagen. Först lekte Emil själv ute i sandlådan, lånade grannens trehjuling och rullade omkring lite. Sen kom även grannarna ut så då lekte Emil och Alice tillsammans för fullt igen, så härligt att se dom leka då dom verkligen verkar trivas med varandra!
 
Vi var ute ända tills det var dags att gå in för att börja med middagen idag igen och innan dess hann Emil även med att ta en sväng i badet - behövs ju efter lek i sandlåda och dylikt. Haha..
 
Emil var snäll och hjälpte mig att laga mat också men sen började han bli sur och ledsen (suuupertrött) så han fick sätta sig med paddan vid köksbordet medans jag fortsatte laga mat. Sen blev det äta och sitta i soffan och Emil somnade på direkten. Helt slut efter dagen :)
 
Ellie har även sovit sen ungefär åttatiden så jag har fått njuta av lite lugn och ro här på kvällskvisten.
 
Plus på allt så blir våran minsta skatt FEM månader idag, vart fasen tar tiden vägen?!
 
Såhär ser nya pärlan ut!
 
Utebus från igår och sen även en massa från idag ♥
 
Och här har vi Emil på sin fem månaders dag också :D

Kommentarer
Postat av: Pauliina

En exact likadan som vi har, funkar kanon!

Svar: Härligt! Grannarna hade tydligen också lika och tyckte också om den, så det känns ju bra att folk är nöjda :D
Evelina Fahlström

2015-04-20 @ 22:30:44

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0