Förkylda busar

Dagarna rullar på. En hel helg har kommit och gått åter igen. I fredags gjordes ingenting speciellt, vi var bara hemma och pappan jobbade ju halva dagen som vanligt. Dock var vi ute på baksidan lite så Emil och grannbarnet busade som tokar. Dom sprang "klara, färdiga, gå", åkte motorcykel/bil, sprang och råkade ramla (med flit) och ja, hade allmänt roligt helt enkelt. Då och då bytte de dessutom sida att leka på, bara klättra över staketet så var dom hos grannen och bara klättra över igen så var dom här hemma. Haha!
 
Sen kom lördagen och då rullade vi till våran andra halva utav familjen. Vi spenderade halva dagen utomhus så barnen fick busa omkring (för det om Emil var lite seg, men det gick bra ändå ;)) och resten av dagen var vi inomhus, åt god mat, skrattade gott och hade det allmänt trevligt som vi alltid har. Ja, vi var hemma strax innan fem på söndagsmorgonen. Helt lagom tid eller? Nja, kanske inte. Men det bara blir så när vi umgås, haha!
 
Barnen var i alla fall snälla och lät oss sova tills halv elva och sen rullade vi över till Norberg. Skulle byta däck på min bil eftersom att sommardäcken från förra året var extremt dåliga. Snälla bror beställde därför hem ett par nya så vi åkte sen dit för att byta då. Passade även på att både städa och tvätta bilen hemma hos mamma och pappa. Kan ju säga att det verkligen behövdes!
 
Sen kom måndagen. Emil hade hostat mest hela helgen och fortsatt under natten så han fick vara hemma från dagis då. MEN, det första han började tjata om var att bygga lego med "tupert o suffa". Så vi rullade helt enkelt över till Norberg igen och spenderade hela dagen hos mormor och morfarn.
 
Sen på måndagskvällen så kom Emil ner smygandes för trappan eftersom att han vaknat av sin egen hosta gör 111 gången, så då fick han lite hostmedicin så gick vi upp och lade oss tillsammans. Med andra ord fick han vara hemma även idag. Dock är hostan borta nu så imorgon ska han nog kunna gå tillbaka till dagis, då blir han nog glad :)
 
Även lillan har gått massa snuva och slemmig hosta så hon har det inte så kul just nu. Är gnällig mest hela tiden då hon vill till att sova men inte riktigt klarar av att slappna av ordentligt. Men nu har hon i alla fall somnat för natten så vi hoppas att hon kommer sova okej under natten (vilken hon konstigt nog lyckats med hittills i alla fall).
 
Men nej, dags att hoppa i säng!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0