Om våran dag också...

Kanske ska berätta lite om dagen också, och inte bara rabbla om nya vagnen ;)
 
Dagen började i alla fall med att jag fick lov att hoppa in i duschen medans Ellie satt i babysittern och Emil satt utanför på golvet och lekte med sitt lego, tur för dom att dom är snälla ibland, haha.
 
Sen gick vi och lämnade Emil på dagis och sen hem en sväng innan jag och Ellie hoppade in i bilen och åkte till Uppsala för att hämta vagnen. Väl på plats så ser jag att vagnen ser sned ut men ser att sittdelen inte är riktigt i klickad, så jag frågar en som jobbar där och hon kommer och kollar och provar sen att klicka i den helt men det går inte! Förstå min känsla där, när hon säger "neej... ska vi bli tvungna att reklamera den direkt....." Sen visade det sig bara vara lite tyg som kommit i kläm, så allt var okej och vagnen fick åka med oss hem. Pjuh!
 
Väl hemma fotade jag vagnen, satte i dynan, gav mig själv och Ellie mat och sen gick vi till dagis för att hämta Emil. Men innan det hade jag ett litet samtal om hur det går för Emil. De hade en massa positivt att säga och tyckte att han lärde sig nya ord och saker för varje dag som går. Så himla kul att höra! Fick även se lite bilder på honom från dagarna, ett självporträtt han hade ritat och så hade han blivit intervjuad och det var ju så himla kul att få läsa hans svar, goplutten. Dessutom hade han "skrivit under" pappret med sin namntäckning och allt. ♥
 
Sen blev det hemåt - en sväng i gungan, en sväng i sandlådan, någon vända på motorcykeln och sen ut på baksidan. En liten stund i sällskap av grannen men sen blev barnen för trötta så dom inte orkade leka längre. Mormor och morbror Robert kom förbi på eftermiddagen och vid det laget var Emil helt slut och kunde ha somnat var som helst kändes det som.
 
Efter att vi slängt i oss mat så byttes det om till pyjamas och borstades tänder och då märkte jag även att Emil minsann hade 39,1 i feber. Så att han blev trött var ju inte så konstigt. Han somnade snabbt i soffan vid sju och strax efter halv åtta så somnade Ellie mitt i maten och sover än. Emil kom dock nyss ner smygandes och sitter här och gosar med mig just nu ♥ Så jag ska ta med mig honom upp nu, ta tempen igen och troligtvis blir det en Alvedon då min arm just nu håller på att brinna upp (den som ligger runt Emil alltså....)
 
God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0