4månader kvar

Idag fick jag i uppgift att lämna in ett paket som Sebbe skulle skicka iväg. Han frågade mig igårkväll om jag kunde fixa det och jag svarade väl ja för att vara lite snäll då. Men han missade visst att nämna en detalj. Paketet vägde 11kg och var lite otympligt att bära med en arm medans man skulle ha Ellie på den andra armen......
 
Men, paketet kom in på ombudet så uppdraget slutfört ;) haha.
 
Idag har vi på pricken fyra månader kvar till vi ska få flytta till vårat hus. Ja, jag längtar så sjukt jäkla mycket. Sitter och spar inspirationsbilder stup i kvarten, tänker på vad vi måste köpa, vad jag vill köpa, vad vi ska slänga/sälja och helt enkelt allt. Men än är det ju så långt kvar, så på ett sett blir det ju lite tråkigt att sitta och planera så mycket, haha. Men men, tiden med barnen flyger ju iväg - så varför ska inte dessa månader göra det?
 
Imorgon är det dags för lite luciafirande på förskolan för Emil. Det blir hans första och det ska bli så spännande att se honom. Jag, min mamma och bror kommer att gå dit. Ja, Ellie också då förstås. Men stackars Sebbe hade inte möjlighet då det är så mycket på jobbet nu innan ledighet, så det är ju såklart väldigt synd. Men det kommer väl fler år :)
 
Ett försök till fina kort, haha!
Visserligen är dom ju fina ändå, naturliga och busiga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0