Tröttdag

I fredags när Sebbe kom hem så for vi över till Eskilstuna för att spendera resten av dagen hos Elin&Jocke. Jag och Elin spenderade dagen hos dom medans karlarna drog ut. Vi nattade våra busar, åt god mat och efterrätt, spelade uno och skrattade av oss rejält. Sen kröp vi ner i varsin säng medans våra gubbar fortfarande inte hade kommit hem, haha. De kom dock strax därefter.
 
Under lördagen så var vi där en liten stund innan vi sen rullade hemåt under eftermiddagen (Jocke skulle på julbord och Elin och ungarna skulle till stallet och öva till lucia). Väl hemma tog vi det bara lugnt.
 
Idag så har jag och barnen varit hemma medans Sebbe var och hälsade på sin mamma som ligger på sjukhus. Jag och barnen hade såklart också velat åka med, men vi kände att busiga barn inte riktigt passade in, så Sebbe fick åka själv. Sen när han kom hem så har vi åter igen bara tagit det lugnt. Har varit en liten trött dag idag.
 
Men nej. Nu ska jag fortsätta glo på serien som går på tv innan jag också tar och hoppar i säng som resten av min familj.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0