Cheesecake

Skickade sms till Sebbe idag och frågade vad jag skulle baka. För att jag behövde lite hjälp att komma på det. Då svarar token cheesecake! Som vi båda tycker supermycket om så jag kunde ju inte neka honom trots att jag alltså blev tvungen att hoppa in i bilen för att åka in och handla ingredienser, haha.
 
Mamma och Robert kom även förbi så dom hann slänga i sig en varsin bit innan dom åkte hemåt sen igen också. Emil blev i alla fall superlycklig när han såg att någon stod och knackade på köksfönstret och sprang genast och öppnade dörren. Lilla pojken vad du växer upp fort, nästan så du växer ifrån mamma.
 
Ellie var på glatt humör och låg i gymmet och babblade när dom kom så hon blev säkert också glad för att dom kom ;)
 
Annars har inte mycket speciellt hänt. Sebbe kom i alla fall hem sen och så fort Emil hade somnar så slank resten av cheesecaken ner i våra magar. Alltså. lite mer än halva fanns kvar från början, så jag tror att den blev godkänd, haha!
 
Idag gick Emil förövrigt NÄSTAN över till övertrötthet då han vid halv åtta (han satt i soffan innan dess för att ta det lugnt innan läggdags) helt plötsligt la ifrån sig napp och filt och skulle upp och leka. No way tänkte jag och drog upp honom i sängen, klockan 20 sov han som tur var :)
 
Men nej, nu ska jag fortsätta babbla med Elin innan vi båda ska hoppa i säng så vi kommer en dag närmare lördagen :D Åh så jag längtar efter en heldag med resten av "familjen" igen!
 
Godnatt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: in :) 22 år och mamma till två busungar <3

SNART är det lördag :D
Den här veckan går ju verkligen fort, precis som jag sa att jag hade bestämt det :D <3

Svar: Ja men faktiskt :D För imorgon är det Emils sista "vardag" sen har vi ju helg, alltså SNART lördag! :D
Evelina Fahlström

2015-02-25 @ 23:00:02
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0