Rosa, rosa, rosa

Ni vet ju redan vad jag gjort idag. Mitt "göra någon nytta" blev att byta sängkläder i alla sängar och flytta tillbaka våran säng till det normala. Vi sköt ju in den till väggen när Ellie var alldeles färsk för att vi alla fyra skulle kunna sova i sängen, ja jösses ja...
 
Nu sover hon i sin egna säng (till skillnad från storebrorsan som minsann ska sova med mamma och pappa) om nätterna så nu ställdes sängen åter i mitten ;) Blev lite ledsen i ögat när jag kom på att vi inte har ett enda rosa påslakanset till hennes säng, hur löjlig kan jag vara egentligen?! Haha.. ja, jag får helt enkelt erkänna att jag vekligen VILL ha rosa till min lilltös när det är jag som väljer det. Vill hon sen ha gult, blått, svart, grönt eller vitt när hon blir större så varsågod min lilla dam!
 
Hur som helst. Morgondagen blir därför full av tvättning eftersom att det blir massa sängkläder. Dessutom ungarnas kläder som måste tvättas. Dessutom på det så har jag lovat Sebbe att baka mockarutor. Får hoppas Ellie är på min sida och tillåter mig att dona lite ;)
 
Elin skriver 1000 smilisar till mig nu också bara för att jag ska svara henne i chatten på facebook, löjligaste kvinnan jag vet.
 
FÖRRESTEN! Rutin idag? Samma som igår. Ca. en timme och en kvart att somna. Ja, han somnade precis som igår prick 20.45, haha. Nåja, han somnar ju i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0