Våran helg

I fredags tog Emils nattning en och en halv timme, dock gick vi upp redan vid 19 för att börja istället för 19.30, så han sov alltså 20.30. Hur som helst, när jag kom ner till soffan hade Sebbe somnat också så jag glodde lite på tv och datan och sen blev det sängen, lite tidigare än andra dagar ;)
 
Igår var det ju alla hjärtans dag, en dag som jag faktiskt egentligen brukar vilja ge någon lite gest - ja, nu har jag ju extremt dåligt med pengar (som jag nästan alltid har när jag VILL ha pengar ;)) - typ baka något som Sebbe tycker om eller köpa någon liten enkel sak. Men i år blev det ingenting alls. Dock kom våran andra halva av familjen hem till oss och umgicks.
 
Ja, våran andra familj är Elin, Jocke, Molly och Eddie. Jag har insett att vi blir lite halvt som en enda stor familj när vi ses. Helt otroligt vid vi smälter ihop på något vänsters ;) Jag är i alla fall överlycklig åt detta och njuter fullt ut när vi ses.
 
Innan dom kom så var vi i affären en sväng och Emil fick för första gången gå med en egen kundvagn, så stolt han var som fick gå och vi la alla sakerna i hans vagn. Följde så fint vart vi än gick. Blev också väldig paff över att han var så duktig som han var. Han såg yoghurt i kylen när vi gick in och skulle ta mjölk och sa "häär" men när jag sa "nej Emil, vi ska inte ha någon yoghurt nu" så gick han bara vidare. Sen såg han juice och ville ha den, men när jag sa nej gick han vidare även där. Helt superduktig!
 
Dock gick han fram och tog ett kinderägg som så dumt var i hans höjd och frestades precis vid kassan. "Ja, den kan vi väl köpa då, men du får lägga den i vagnen för vi måste betala den först" och han lägger så fint ner den, tjoho! Inge gap å skrik för att han inte fick det han ville och inge för att han inte fick ta ägget direkt. Haha.
 
Hur som helst. Anda hälften var kvar till sena kvällen och Emils rutin sprack direkt, haha! Alla ungar härjade runt och busade tillsammans.
 
Vi alla var sugna på att beställa mat också, men eftersom att vi inte var så sugna på att lägga pengar på sånt just nu så slutade det med att Sebbe ställde sig och gjorde lasagne. När vi alla väl sitter vid bordet och Sebbe ska ställa fram Emils tallrik för att vi alla sen ska börja äta, vad händer? Jo, Sebbe råkar slå tallriken rakt in i lampan så den for rakt ner på bordet och med tanke på att den var i glas så var det ju bara å slänga all mat. Hur jävla typiskt?!
 
Ja, vi fick beställa mat trots allt. Hur som helst en helt perfekt dag. Tack ♥
 
Idag kom även min gamla klasskompis Linn förbi med sin lilla Elsa. Ja, hon föddes lite tidigare än BF och kom NÄSTAN på Ellies BF, bara någon timme över tiden så det råkade istället bli den 8e, haha. Hur som helst så kom dom hit. Emil ville gå ut så vi tog vagnarna och tog en promenad, Emil gick själv tills han tröttnade, då fick han hoppa upp och sitta på vagnen - kanske inte det smartaste, men eftersom att jag inte hade ståbrädan på, så fick det bli så. Ingen plan på att bära honom hem, haha! Det var i alla fall supertrevligt att träffas igen, efter x antal år! ♥
 
Förövrigt så däckade Emil i soffan kvart i sju och efter en stund bar jag upp honom i sängen. Så vi får väl hur det blir med det här ;)
 
Mina älskade hjärtan ♥
Morgonmys, "nya" lampan och hela familjen samlad framför mello, allt på alla hjärtans dag ;) ♥

Kommentarer
Postat av: Linn

Tack så jätte mycket :) Var riktigt trevligt att träffas :)

Svar: Det håller jag med om :) Får göras om snart igen! :)
Evelina Fahlström

2015-02-16 @ 14:28:39
URL: http://lifeisadream.bloggplatsen.se
Postat av: in :) 22 år och mamma till två busungar <3

Tack för en underbar alla-hjärtansdag <3
En stor fin familj :D

Säger som du, njuter av varje sekund :D <3 <3 <3

Svar: Tack själva! :D <3<3
Evelina Fahlström

2015-02-16 @ 22:22:29
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0