Nya kläder

I fredags så tog vi en roadtrip hela familjen. Sebbe skulle ha en växellåda till pontiacen och då var det ju bara att åka dit där det fanns en. Närmare bestämt Tibro. Ja, dit var det väl ca 20-25ml enkel resa så det blev ju några mil, hihi. Men barnen skötte sig bra mestadels. Ellie blev dock lite kinkig mellan varven men det förstår man ju.
 
Misstänker även att det spelar in lite att hon fortfarande sitter i babyskyddet. Det är ju i mer liggande ställning så tror att hon tycker det är lite tråkigt, hon vill ju sitta och titta på allt! :)
 
Men men. Det gick bra och på kvällen satt vi ute lite med grannarna.
 
I lördags så åkte vi ännu mera bil. Dock blev det "bara" hem till farmor och farfar. Men Ellie hade nog fått nog av bilåkande, för hon var lite halvkinkig hela vägen. Jag och barnen tog även med oss farmorn och farbror Jonas in till Gränby för lite shopping. Lite nya kläder till barnen följde med hem och sen åkte vi åter hem till dom för att äta jordgubbar, mat och umgås lite till innan jag sen tog barnen med mig och åkte hem (Sebbe åkte egen bil).
 
Och idag? Ja, idag har jag varit hemma ensam med barnen och vi har spenderat den största delen av dagen ute med grannarna. Blev lite krocket för oss föräldrar och sen har ju barnen röjt runt som bara dom kan också!
 
Men nej. Nu bjuder jag på lite bilder och sen ska jag hoppa i säng.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0