Ellies dop 2015-03-07

Jag är ju en sån som drömmer om superfina dop, fint pyssel så som vimplar, fina dukar och ja ni förstår, allt i fina rosa färger (blått till Emil). Men, vaken denna gången eller under Emils dop så blev det något utav detta. Anledningen är nog mest för att jag inte orkat lägga energin och pengarna på det, fastän jag velat. MEN, helt perfekta dop har dom ju fått ändå enligt mig.
 
Ellies dop blev i alla fall såhär.
 
Klockan 12.00 var det dags att gå in i kyrkan, göra allt som hör till självaste dopet liksom. Emil stod framme med oss och skötte sig otroligt bra i jämförelse med vad jag trodde. Han stod stilla länge innan han började vandra omkring lite, men han gjorde inget superhyss bortsett från att han var på väg att välta en stolpe (ni kan ju bara gissa hur jävla nervös jag blev där?!) och nästan skalla John i huvudet...
 
John stod ju även han framme med oss eftersom att han fick vara Ellies gudfar.
 
Ellie var även hon väldigt duktig, lite babbel och något lite halvgnäll mot slutet men annars ingenting. Hon fick hur som helst namnet Astrid Ellie Lea. Astrid efter Sebbes farmor (hon lever dock inte längre) och Lea efter min mormor, hon blev såklart superglad åt att hon fick hennes namn :)
 
Efter kyrkan gick vi över till församlingshemmet där fika väntade. Fika i form av, köpta kakor, köpta bullar och beställda tårtor från My Little Gardenhouse här i Enköping. Superfina!
 
Allt gick hur som helst superbra och vi är så nöjda med dagen. Så tack till alla som kom och tack för alla presenter!
 
Hon fick bl.a. kläder, halsband, smyckesskrin, tavla, sagoböcker och lite annat smått och gott.
 
Även Emil fick presenter för att inte känna sig allt för utanför denna dag, haha. Kläder och en vimpel med trävimplar som det stod prins på.
 
Snott lite bilder från facebook som andra tagit, så jag lägger upp några i alla fall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0