Full fart hela helgen

I fredags när Sebbe kom hem rullade vi över till Västerås direkt. Sebbe köpte på sig en kavaj och en slips och köpte även en tröja till mig eftersom att det var ta 3 betala för 2. Så tack älskling!
 
Sen blev det hämta nyckel och fixa i församlingshemmet inför fikat, sen handla fika, äta mat och bara massa flängande kändes det som. Väl hemma blev det hoppa in i duschen och sen sitta i soffan och andas lite innan jag hoppade i säng (Sebbe la sig tidigare eftersom att han skulle hem till sina föräldrar en snabbis på lördagsmorgonen).
 
Sen blev det lördag. Dagen D. Ellies dopdag! Jag började med att ge ungarna frukost, även mig själv, sen blev det bada barn, klä på barn och sen kom Sebbe hem, då stack vi in och hämtade tårtorna (sämst planerat då vi hade två barnvagnar i bilen så tårtfasen gick ju inte in!! Vi fick helt enkelt slänga in en vagn  på hennes gård så åkte vi in och hämtade den när vi hade lämnat tårtorna) när allt detta var gjort blev det Ica maxi för att handla bullar - ja lata vi bakar ingenting ;) - och sen skyndade vi hem för att göra oss själva klara. Då kom även John, så fort vi var klara stack vi till kyrkan.
 
Mer om dopet kör jag i annat inlägg, imorgon. Då kommer det lite bilder också :)
 
Efter dopet följde John, Elin och Jocke med oss hem. John blev kvar och busade med Emil en stund, sen rullade han hemåt. Grabbarna fick ta svängen till affären för att handla mat och sen umgicks vi helt enkelt med Elin och Jocke långt in på natten - som alltid........ ;)
 
Och idag då? Hahah! Ja, idag rullade VI till DOM. Undrar om vi blivit besatta utav varandra? Blev lite små bus i trötta stugan med oss morsor medans farsorna fixade lite ute i verkstan.
 
Men men, imorgon ska jag och Ellie ta en sväng till Västerås efter att vi lämnat Emil på dagis. Se om vi hittar något skoj, så nu rundar jag av. Ska bara bjuda på några små bilder först.
 
 
Minstingarna i familjen på morgonen i lördags,
bild efter att Ellies dop var över
och sociala gänget innan vi drog igång Med andra ord :)
Och idag, när jag fick två buspojkar i knät ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0