Magsjuka

Senaste dagarna har varit annorlunda, lugna och ganska händelselösa.
 
I lördags när vi var hos Elin och Jocke så kräktes nämligen Emil, dock trodde vi alla att det berodde på att han var överfull eftersom att han hade vräkt i sig både godis och chips. Men, natten till måndagen så började Sebbe spy och igår fick jag sms från Elin om att även Molly hade gjort det. Så det blev hej magsjukan.
 
Dock är Sebbe frisk igen, så imorgon ska han back to work. Jag och Ellie har inte blivit smittade än så länge så vi får hoppas det håller sig borta. Vägrar ju att någon är sjuk till på lördag! Vad gör vi då liksom? :(
 
Nej, håll tummarna för friskhet nu.
 
Emil får nog skutta tillbaka till dagis imorgon också så vi kommer tillbaka till rutinerna. Ja, Emil somnade i tid ikväll - det är mest förmiddagarna som försvinner.

Hur det än blir med dagis imorgon så måste vi rulla in till stan imorgon och köpa hem ett rosa sidenband till dopklänningen! :)
 
Förresten, igår. Den 2a mars 2015. Då var det tre små höjdpunkter på en och samma dag. Det var Emils års-dopdag, han döptes på sin mormors 75års dag, så det betyder att hon fyllde 77år och Emil hade "2-års dopdag". Sen tillägg på det hela, så plussade vi med Ellie för ett år sedan, alltså på gammelmormors 76års dag. Synd att Ellie inte fick dela dopdag som brorsan, hihi. Men men, att vi lyckats pricka in tre höjdpunkter på samma dag är ju helt klart duktigt av oss ändå kan jag tycka!
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0