Snart dags för dop!

Emil fick vara hemma de två sista dagis-dagarna utav denna vecka ändå. Jag kände att han lika gärna kan vara hemma så vi är helt hundra på att alla baciller är borta. Så igår åkte vi i alla fall in och köpte ett rosa band till dopklänningen, råkade även plocka med mig en slips till Emil.
 
Provade den idag tillsammans med skjortan han ska ha och han kommer ju vara sååå fin. Hihi!
 
Annars då? Idag var vi ute och gungade lite och Emil gick efter Maya ut i "skogen" här utanför.. slutade med att jag fick sicksacka mig in jag med för att hämta honom då jag blev rädd att han skulle gå igenom och gå ut på någon utav tomterna i villaområdet på andra sidan, haha! Det var ju hur som helst helt underbart väder ute, så när vi kom in igen så drog jag bort alla sängkläder, öppnade alla fönster där uppe och dammade och dammsög plus att jag skurade ur hela badrummet uppe. Vårkänslor kan verkligen dra igång städningen för mig.
 
Imorgon jobbar Sebbe kortdag, så när han kommer hem blir det till att rulla över till Västerås för att kolla lite kläder till honom till dopet - han har ju redan, men för att ha någonting annat än samma gamla vanliga finklädsel liksom ;) Får se om vi hittar något. Vi ska även åka och köpa resten av fikat vi ska ha, tårtor är ju beställda så dom hämtas på lördag förmiddag men vi lär ju ha någonting mer än tårtor liksom.
 
Men men, nu ska jag runda av så ska jag läsa lite bok innan jag hoppar ner i sängen.
 
Igår när Emil inte orkade skippa sin middagsvila, blev trångt i mammas famn ♥
 
Kan ju tillägga att det INTE gick att lägga honom på kvällen som vi brukar då ;) Men idag gick det bra igen, ingen middagsvila = somnar i tid på kvällarna! ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0