2015-05-20 Ett halvår!

Idag blir våran fina skatt redan sex månader. Vart fasen tog detta halvår vägen?! Minns det ju som igår då vi åkte in till Uppsala i racefart för att inte föda barn i bilen. Att hon liksom bestämde sig för att komma ut just den dagen som det var inbokat för överburenhetskontrollen är ju också lite komiskt, hon ville helt enkelt bara reta oss genom att vänta tills vi fått tiden men sen minsann, i sista minut så dög det att komma ut till oss. 13 dagar över tiden men vad gjorde väl det, det första jag gjorde när hon kom ut var att skratta åt hela situationen eftersom att allt hade gått så fort. Haha! Fina lilla dotter, vad vi älskar dig!
 
Så fort vi hade hämtat Emil idag så blev det till att vara ute resten av eftermiddagen. Efter en pyttestund så kom Alice ut med sin pappa så barnen fick leka en massa. Det åts mat (på riktigt den här gången), grävdes i sandlåda och den lilla vattenpöl som fanns kvar - nu är den dock borta då den tömdes helt på vatten under lekstunden ;)
 
Tillslut kom även mamman och lillebror Lucas ut så alla barnen sprang fram och tillbaka där ute och skrattade ihop. Så jäkla härligt och se dom leka som dom gör! För det om dom är förjäkla bra på att dra med sig varandra på hyss ibland också. Men det hör väl till.
 
Sen minns ni kanske jag skrev att ett annat par grannar nyligen fick bebis? Hon kom ut med den idag då hon skulle gå på promenad så då fick jag se den lilla på riktigt och inte bara på bild och såååååå liten och söt hon är! Så sjukt att man ser bilder men sen när man väl ser barnet på riktigt så är det ju så mycket mindre än vad man tänkt sig. Och ja, hon vägde ju dessutom mycket mindre än Ellie när hon föddes så hon var ju verkligen liten också. Sötnosen! Gjorde ju inte direkt Ellie mindre nu på hennes halvårsdag heller...
 
Men men, sen kom pappan hem och eftersom att han kom hem helt oförberätt så fick maten slås igång medans han pysslade ute i förrådet. Dock var det så himla fint väder så jag satte ner Ellie i vagnen och Emil tog på sig skorna och sprang ut och lekte han med så var vi ute där medans maten lagades. Helt underbart när solen kommer fram och ge så mycket ljus och värme nu. Får hoppas den riktiga sommaren kommer snart.
 
Men nej, nu ska jag ta och hoppa i säng så vi orkar med morgondagen också.
 
Dagens lillfia ♥
Dock har inte våran plutt lärt sig sitta ännu. Emil kunde sitta redan vid 5 1/2 månad, så ska bli spännande att se när hon lär sig det! :)
 


Klickbara bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0