Chokladbollar

Imorse när vi gick för att lämna Emil så somnade Ellie i vagnen, hon har slutat med det de senaste dagarna annars och brukar somna lite senare istället. Men idag var hon väl antagligen lite trött då. För jag han hem, duscha och till och med sitta och ta det lugnt i soffan en stund. Men sen vaknade hon när det var dags för mat så det var väl helt okej ;)
 
Sen när vi skulle gå och hämta hem Emil så hade vi 17 grader ute! I skuggan alltså. Sååå skönt ju!
 
Så vi spenderade lite tid ute. Emil gungade, åkte rutschkana, grävde i sandlådan och sen gick vi in för att baka chokladbollar medans Ellie fick sova och det började regna ute. Jag tänkte ju att Emil skulle tycka det var skojs att baka. Ja, att hälla i ingredienserna var kul och att titta på när jag kladdade var kul. När jag gav han lite "smet" för att göra egen boll så gick det väl an. Men efter två "bollar" så sa han "mamma lulla"... ja, han fick helt enkelt titta på och käka smulor/socker som hamnade på bänken ;)
 
Med andra ord gillade han inte att bli kladdig, haha! Fjantbebis ;)
 
Nåja. Lite senare kom morbror John förbi till Emils stora förtjusning. Emil dukade såklart fram tallrik till John också när vi plockade fram (fastän John inte ens hade kommit ännu) och så fort Emil hade ätit lite mat så skulle dom "ygga ego", "ygga hus" - alltså bygga legohus. Vilken lycka det är, att få se min fina son leka så underbart med min underbara bror! Helt perfekt :)
 
Ellie somnade på direkten hon vid halv åtta och Emil somnade så fort John hade åkt här ifrån vid 20. Man blir ju trött utav massa bus ;) Fast ja, dom båda brukar ju alltid somnade runt 19-19.30 men i alla fall, haha!
 
Och idag kom även kläderna jag beställde. Dock fick dom hämtas på Ica Maxi först efter 16 så tar och hämtar ut dom imorgon istället. Ska bli såå spännande att kika! Varför är det alltid så kul att få paket man beställt?
 
Nåja, nu har det tagit alldeles för lång tid att skriva det här inlägget pga. en viss människa (en viss Elin) så nu rundar jag av och fortsätter babbla med henne tills jag ska sova istället, haha.
 
 
Tröttmössa från igår och busarna idag ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: in :) 23 år och mamma till två busungar <3

Åh, jag vill se kläderna sen när du har hämtat dom :D Så glöm inte att ta kort på dom!!!
Vadå, jag skriver väl nästan aldrig något i chatten, eller? :D
<3 <3

Svar: Jag lovar att ta kort :D Skulle ju gjort det idag.. men det glömde jag. haha.. men ska göra det så snart jag hinner ;)
Nej, nästan aldrig............ <3
Evelina Fahlström

2015-05-07 @ 23:12:47
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0