Inte som planerat

I helgen var det tänkt att Amanda skulle ha kommit, men det blev ändrade planer där. Så under fredagen spenderade vi dagen med att göra lite nytta. Vi började med att ställa ut våra utemöbler, sen rullade till skroten för Sebbe skulle köpa nytt solskydd till sin bil, sen blev det återbruket för att slänga lite skräp, affären för att handla lite smågrejer, hämtade ut paketet med kläder (som jag helt glömt att fota, så bilder från hemsidan kommer här nedan) sen hemåt igen.
 
Väl hemma igen så tog Emil och Sebbe tag i att slipa och olja utemöblerna så de blev lite fina igen. Tur jag har så händiga grabbar! Sen blev det mat och så innan barnen tillslut fick somna för natten och jag och Sebbe dukade fram lite ost och kex. Vilken lyx det är, att ha barnen sovandes på kvällarna. Vi har ju inte varit så bortskämda med det om vi säger så ;)
 
Hur som helst, sen kom lördagen och då rullade vi till farmorn och farfarn. Sebbe skulle fixa med bilen och jag och barnen spenderade största delen av dagen ute med farmorn. Blev lite fika och mat och mot kvällningen rullade vi hemåt så att barnen somnade för natten i bilen. Gäller ju att tänka till lite, haha.
 
Och på söndagen blev det lite åkande igen. Först för att tanka, sen för att åka hem till ett par och sälja vårat barnvagnschassi, sen vidare till Uppsala igen. Förbi Babyproffsen en snabbis för att fråga en grej, sen Sebbe in på biltema och granngården, sen vidare för att plocka upp farmorn på jobbet och sen åkte vi hem till dom igen. Spenderade en stund hos dom, åt våfflor till middag och sen åkte vi vidare till Micke och Tilde (Sebbes bror med sambo) för att fira Micke som fyllde år.
 
Hann fika lite innan vi fick lov att ta en sväng med ungarna i bilen för att söva dom, Emil gick någon sorts sockerkick och Ellie var trött men asförbannad. Men efter en liten sväng i bilen sov dom båda, var bara bära in i sovrummet och fortsätta umgås tills vi sen rullade hemåt vid kanske halv tio.
 
Idag har det blivit lite utebus och Emil har som vanligt lekt med grannbarnet. Så dom tokar sig! ♥
 
Grattis även till våra andra grannar som fick en liten dotter i söndagskväll! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linn, mamma till Elsa

Åh vilka fina kläder! Vart har du köpt dom nånstans?

2015-05-11 @ 23:14:43

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0