Lilly 1år, såld barnvagn, lugn långhelg

En långhelg har vi haft och nu är den ändå redan över.
 
På torsdagen så var det ju sista april, alltså Valborg. Sebbe drog iväg till vänner och hade skojs medans jag åkte hem med barnen istället, Emil hade ju haft feber så kände att jag hellre satt hemma med honom än att lämna bort honom och åka på fest. Haha. Hur som helst, Ellie somnade snällt i sin säng och jag och Emil satt i soffan framför tv:n. Strax efter nio gjorde vi oss redo för sängen och gick och la oss tillsammans, en lugn och skön kväll helt enkelt :)
 
Plus på det så var det även våran lilla Lillys första födelsedag! Våran minsta missa fyllde alltså 1år! Jag hade dock glömt det och kom på det alldeles för sent för att hinna ge henne något extra gott eller så. Hon fick lite gos och några pussar istället ;)
 
Sen kom första maj. Jag och ungarna rullade över till Uppsala för att hämta hem en bakfull pappa. Han spenderade största delen av dagen med att sova på soffan. Väldigt social, haha. Men när barnen somnat och klockan började bli ganska sent på kvällen vaknade han till liv och sa åt mig att slå igång en film åt oss. Sagt och gjort, efter halva filmen åkte hans ögonlock trots allt igen, haha! Jag fick puffa på han direkt och slog av tv:n, blev till att gå och sova istället med andra ord..
 
Igår däremot så kom min fina Elin med familj hit. Jag och Elin började med att åka in och handla allt inför dagen/kvällen och när vi insåg hur mycket vi hade handlat för så ville vi inte prata om det nå mer och bara slänga alla kvitton så fort vi kunde. Hur fasen kan man och lite gott för en dag/kväll kosta så jädra mycket pengar?! Hur som helst blev det inte alls en sån lång dag som det brukar bli. Brukar ju kunna sitta uppe till tidiga morgonen med dessa gökar. Men den här gången rullade dom hemåt redan vid halv ett eller något sånt. Skönt ändå eftersom att vi alla var trötta ;)
 
Och idag då? Idag har vi bara varit hemma, gått ut en snabbis med Emil så han fick gunga lite och så. Men annars har vi spenderat dagen med att plocka undan och städa lite från gårdagen, busa med barnen och jag har även klickat hem lite kläder till barnen inför sommaren. Fick ju trots allt vagnen såld i fredags så då fick jag lite pengar att ta utan. Sen avslutade vi dagen med att äta grillade hamburgare med bröd och hemmagjorda pommes till det. Därefter slocknade Emil på tre röda i soffan och kort därefter somnade Ellie i sin säng.
 
Tanken var att vi skulle plocka fram massa gott som blev över från gårdagen (alla var ju så jädrans mätta) och slå igång en film. Jag letade efter film hit och film dit och mitt i allt kommer Emil utdundrandes halvgråtandes och supertörstig. Där sprack kvällen, han somnade om igen men klockan blev för mycket för att slå igång en film helt enkelt.
 
Men men, en helt lagom helg har det varit och nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och försöka njuta av några timmars sömn. Godnatt!
 
Feberpojke, våran Lilly och en bild från idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0