Underbar dag!

Oj vilket väder vi har haft idag! Helt underbart!
 
Våran dag började dock lite annorlunda idag. Emil brukar ju aldrig ha några problem med att lämna oss och gå och leka med sina kompisar på förskolan. Men idag serni, idag var alla ute när vi kom dit och Emil måste ha blivit lite förvirrad för efter att vi lämnat in hans utebyxor och satt på han en väst så skulle han minsann gå med mig hem igen? Dock skulle ju hela förskolan upp till fotbollsplanen här bredvid för att springa ett litet lopp som de alltid gör denna dag, så jag ville ju gärna se att Emil följe med dom istället för att följa med oss hem och inte alls ha lite roligt...
 
Men tillslut så sa M att jag kunde få följa med upp dit och vara med. Så då gjorde jag det, kollade när alla barnen sprang sina lopp och var med där uppe ända tills det var dags för dom att gå hemåt innan lunchen igen. Vid det laget hade Emil tagit tag i en av dagisvagnarna (istället för i Ellies) för att gå tillbaka så jag sa bara hejdå och svängde av hemåt istället. Han började dock gå efter mig såg jag men sen tog A upp honom och resten av dagen hade gått så bra så. Kändes ju dock inte så kul att han inte ville stanna kvar där på morgonen utan följa med oss hem, för så kul är det inte att ha honom hemma och göra massa hemmasysslor istället för att leka med honom. För ja, hemmasysslorna måste ju faktiskt göras dom med och jag passar gärna på medans han är iväg och leker av sig. Vi får hoppas att det bara var just idag :)
 
Men men, sen när vi kom hem så kom Alice ut strax därefter och sen blev det utelek ända tills det började bli dags för mat igen. Emil körde dock omkull på sin motorcykel och skrapade hakan i asfalten, ajaj! Men det gick bra som tur var så han kunde fortsätta leka ;)
 
Men nej. Nu ska jag ta och slå igen här. Ge Ellie lite mat innan jag hoppar i säng (allt för att hon inte ska vakna klockan fem och vara hungrig ;))
 
Förresten! Idag kände jag även att en tand börjar spricka igenom på Ellie, äntligen! Dom där har kliat ett bra tag för henne :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0