11/11-15

Som ni såg var det bara basic till våran lilla Elliebus. Bortsett från en skjorta till Emil och en jul-klänning och en födelsedags-klänning till Ellie.
 
Det där med mig och beställa paket är ju så knäppt så det finns inte. Jag beställde från HM och Cubus samma dag förra veckan. Paketet från HM stod det sen på fredagen att det hade kommit till utlämningsstället, men jag hade inte fått någon avi. Men igår var jag ändå in till stan så då stack jag in där för att kolla om dom hade paketet, så då hämtade jag ut det direkt.
 
Dagen efter, precis när jag lagt Ellie i sängen för sin middagsvila, så plinga telefonen och jag har nästa paket att hämta ut. Kunde det inte kommit lite tidigare? Nåja, får ta det senare i veckan tänkte jag. Idag blev jag tvungen att åka in igen för kattmaten var helt slut så då passade jag såklart på att hämta paketet.
 
Sen då? Jo, i söndags beställde jag grejer från Jollyroom. När tror ni jag ska få hämta det? Jo, smset plingade precis som förr, samma dag som jag redan har varit in - precis när jag lagt ner Ellie ;)
 
Men men, nu får det ligga kvar där tills på fredag när vi ändå ska in och handla inför lördagen.
 
Men nej, nu blir det sova. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0