15-11-25

Som jag skrev sist så började Ellie kinka sig. Det har faktiskt redan blivit åt det bättre. Dock vägrar hon ta flaskan när hon ska nattas och grinar illa åt att jag går ut i rummet, men efter två sekunder är hon tyst och sen somnar hon. Igår vaknade hon nio (och idag halv nio) och var ledsen. Då tog jag ner henne båda gångerna för närhet men även för att ge henne en flaska. Sen har jag gått upp och lagt henne igen och hon har sovit vidare.
 
Håll tummarna åt att det håller i sig!
 
Igår så tog jag och Ellie en tripp till Västerås. Jag ville kolla efter något till mig själv eftersom att jag fick presentkort på H&M. Fick med mig två tjocktröjor och ett pannband, heter det ens så? Ett sånt som man har ute? Haha.. Så jag är nöjd och glad.
 
Skulle även köpa ny vintermössa och vantar till Emil. Men blev osäker på storleken på mössan så jag köpte bara med mig vantarna och tänkte att Emil får följa med och prova ut en mössa istället. Sen åkte vi hem och käkade lunch lite snabbt. Sen hämtade vi Emil och åkte in till Enköping.
 
Emil hade nämligen klagat på ont i örat och varit kinkig under natten, så vi åkte in till VC för att kolla örat. Men allt såg bra ut som tur var. Sen åkte vi till Intersport så Emil kunde prova mössa. Köpte den och åkte sen och handlade hem lite mat.
 
Idag så kom Ari förbi supersnabbt, sen kom även John förbi. Dock blev det tyvärr väldigt snabbt för honom också eftersom att han gjorde illa sig och var tvungen att åka till akuten. Okej, så allvarligt var det inte. Men han gjorde illa knät i ett lyft med Emil här hemma och 1177 sa åt honom att kolla upp det. Så nu hoppar han på kryckor, hihi.. Måste kanske banta ner Emil lite ;) Haha!
 
Ja. Jag skojade.
 
Men nej. Nu ska jag hoppa i säng.
 
Från igår, från idag och från idag.
Ja jag ser gravid ut på sista bilden, var inte bara jag själv som tyckte det, men NEJ - det är jag inte ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0