Naglar, Leos lekland och förkyld Ellie

Dagarna rullar på här igen. Emil har höstlov och hittills har vi överlevt ;)
 
Som ni vet så hade vi besök i lördags, en stund efter mitt inlägg så kom Elin hit. Vi tog en kopp kaffe i väntan på att våra karlar skulle komma hem med maten. Så då var det bara att dra igång matlagningen direkt så att jag och Elin skulle hinna äta i lugn och ro innan vi skulle åka iväg.
 
Efter lite tacos i magen så kramade vi sen hejdå till våra busungar, hoppade in i bilen (varsin bil då;)) och åkte mot Eskilstuna. Sen fick vi sitta lugnt och stilla i några timmar och få våra naglar fina menad våra män var hemma och tog han om och nattade barn.
 
Sen lämnade vi av Elin&Jockes bil hemma hos dom och åkte sen hem till oss igen. Där satt gubbarna och glodde på film så det blev resten av våran kväll innan dom rullade hemåt runt... halv två kanske?
 
På söndagen ville Sebbe ut och åkta motorcykel, så han rullade hem till sina föräldrar och jag och barnen rullade hem till mina föräldrar och spenderade hela dagen där.
 
Igår så tog jag med mig barnen och mötte upp mamma och bror Robert vid Leos Lekland där Emil fick leka av sig. Ellie fick även hon åka någon sväng i rutschkanan och där tjöt hon av glädje, hihi.
 
Idag har vi bara haft en hemmadag, mestadels inomhus dessutom då lillan vaknade upp dundersnorig igår och nu är helt förkyld. Snoret rinner och hon har inte haft någon direkt matlust alls idag tösan. Men en liten sväng kom vi ut på eftermiddagen i alla fall.
 
Men nej, bjussar på lite bilder sen hoppar jag i säng!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0