Motorcykel

Dagarna rullar på. Sen sist så har det faktiskt hänt lite smågrejer i alla fall.
 
Först var det fredagen, då var Sebbe ledig för han skulle köra Risktvåan (han håller på och tar MC-kort) och när han kom hem så kom en vän till honom hit. Dracks lite kaffe och babblades lite innan han rullade hemåt sen igen. Annars blev det inget mer speciellt gjort, vi bara var hemma och tog det lugnt.
 
På lördagen så åkte Sebbe först hem till sina föräldrar, han och hans pappa skulle på någon marknad så han åkte dit tidigt på morgonen. Sen när jag och barnen var klara så åkte även vi hem dit. Det busades, fikades och så vidare. Sen ringer Sebbe när dom är påväg hem från marknaden och säger att han vart och kollat på en motorcykel och att han ska åka tillbaka ikväll och köpa den.
 
Jag tog det som vanligt med en nypa salt och tänkte först att han bara snackade strunt, så jag "mm"-ade med och sen när han kommer hem igen så visar det sig att dom visst ska åka iväg och hämta den sen. Så vi käkade lite mat och sen stack dom iväg igen! Nöjd karl när dom kom hem någon timme senare och han nu är ägare till sin efterlängtade motorcykel. Men än har han ju inget körkort så han får ju minsann inte köra den, hihi.
 
Sen blev det söndag och då ville han ju såklart dit igen för att "pyssla om" sin nya kärlek. Ja, den fick sig en liten tvätt då. Men annars bara umgicks vi och lite senare kom även Micke och Tilde förbi så vi käkade mat alla tillsammans innan vi tillslut rullade hemåt igen.
 
Och igår då? Ja igår blev det för ovanlighetens skull att hoppa in i bilen och åka iväg efter att vi hade käkat våran middag. Vi åkte nämligen över till Micke och Tilde i Uppsala för att hämta ett skinställ som Micke hade köpt till Sebbe (ja han betalade det inte utan köpte det för att Sebbe inte hade möjlighet att åka dit) så nu har han även det. Blev lite kaffe där också innan klockan var nio och lillan började bli gnällig eftersom att hon vart vaken så sent, haha.
 
Men nej. Nu måste jag ta och hänga lite tvätt medans lillan fortfarande sover.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0