Studsmattedag och friska öron

Idag fick Emil vara hemma från förskolan, åter igen. Dock är det inte för att Emil är sjuk. Ellie har fortsatt visa lite problem med magen så jag valde att hålla Emil hemma för att slippa släpa in Ellie med eventuella bacillusker på förskolan.
 
Plus på det, så ville jag ju kolla upp Emils öron. Jag frågade självklart innan om det var okej att vi kom fastän Ellie inte är helt 100. Emils öron visade sig dock vara hela och fina, men vi fick tipset att ge nässpray och Alvedon om det blir såhär igen och även att försöka rengöra hans öron med en speciell spray då han har lite mycket vax i sina små öron :)
 
Annars har vi spenderat största delen av dagen ute på studsmattan, haha ja det är faktiskt sant. Efter frukosten gick vi ut en liten snabbis och hoppade på mattan, eller ja, jag ska ju mest bara sitta/ligga och Emil är den som ska hoppa ;) Ellie vill gärna hoppa hon också, men hon får det inte så kul när någon annan hoppar omkring, för då trillar ju hon stackarn. Haha.
 
Sen blev det lunch och medans Ellie sov middag så åt vi upp dom sista chokladbollarna ute på studsmattan och sen fick vi gå in och väcka upp Ellie för att åka in till husläkaren. En tripp till affären och sen vidare hem och ställa in varorna. Sen blev det glass, åter igen på studsmattan. Körde videosamtal med John också samtidigt så han fick se allt från glassiga barn till en klarblå himmel, plus en grannkatt i dockvagnen och en rundvandring i huset. Ja, det var oftast Emil som höll i telefonen så vad John egentligen såg, det vet jag inte, haha!
 
Men nej. Nu ska jag bjuda på en liten hög med bilder från våran underbara dag.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0