Sedan sist..

Nuså är jag tillbaka här igen. Vi blev utan internet ett tag därav har det stått lite stilla.
 
Vad kan ha hänt sen sist då?
 
Först och främst så har Cattis och Fredrik varit här med deras barn Jamie och Leah. Barnen busade omkring för fullt och plaskade med lite vatten. Vi åt god mat och umgicks tills dom åkte hem lagom tills det var sovdags för barnen.
 
 
Sen har vi varit in en sväng till cruisingen som höll till här i Enköping. Körde runt en liten sväng också i svärfars bil, men mestadels stod vi vid sidan om och kollade på. Ellie tyckte det var superkul att åka runt i raggarbilen i alla fall, hihi.
 
 
Jag har även haft Amanda på besök. Kollat lite film, spelat skip-bo, gått på promenad, bakat, ätit och bara umgåtts var väl ungefär vad vi gjorde, haha. Sen när jag skulle skjutsa Amanda till tåget igen så följde även svärmor med, så efter att vi hade lämnat av Amanda så åt vi lunch på McDonalds och sen åkte vi in på ClubXprs i Västerås där jag köpte två par shorts och en t-shirt åt Emil.
 
 
Sen nu i helgen så tog Sebbe och några vänner en tripp med motorcyklarna. Då passade jag och barnen på att åka hem till mina föräldrar och umgås eftersom att det var min sista semesterdag.
 
 
Sen har det självklart jobbats på här hemma med tomten där i mellan. Nu har jag även jobbat två dagar och då har Sebbe och barnen varit hemma själva. Igår så var dom in och köpte gräsfrön och slängt ut dom. Så nu är det bara vänta på att gräset ska börja växa!
 
Uppfarten har äntligen blivit klar. Ja, på bilderna var det inte helt klart så vi fått ett lass till med grus och så. Men nu är det äntligen så att du kan parkera din bil vart du vill utan någon risk att du ska köra fast liksom, haha.
 
Sebbe och Emil tog och drog till jorden på baksidan också. Dock har dom ju som sagt även slängt på gräsfrön nu, så nu får ni nog inte nästa bild på detta förrän det börjar komma lite gräs ;)
 
Men nej, nu ska jag ta och laga lite mat här hemma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0