22/2-2016

Jaha, då var ännu en helg förbi.
 
I fredags så kom ju Amanda hit som ni redan vet. Vi lekte lite med barnen först och främst, sen gjorde vi tacos som vi vräkte i oss tillsammans med barnen. Ellie fick hoppa i säng och sen körde vi godismys i soffan innan Emil också fick hoppa i säng. Då kollade jag och Amanda på Fångarna på fortet och sen 21 jump street som gick på tv. Strax innan filmen slutade så kom dock Emil nedtassandes för trappan, så direkt när filmen slutade så blev det till att sova för oss alla ;)
 
Amanda fick en mänsklig väckarklocka på lördagen då hon vaknade av Ellie (hon ställer sig alltid och ropar, maaamma, maaamma! när hon vaknar ;)). Så vi åt lite frukost innan det blev lite lek med barnen, babbel i soffan och så innan det var lunch och dags för Ellie att sova middag. Då slog vi igång 22 jump street medans Emil la pussel på paddan. Sen åkte hon hemåt.
 
Senare så kom Elin med familj förbi och vi skyndade oss att tänka ut vad vi ville ha för mat så Sebbe kunde köpa med sig grejer hem. Blev kycklingtacos, haha.
 
Spenderade hur som helst hela kvällen med dom, melodifestivalen och lite skip-bo och en hel del skratt som vanligt :)
 
Sen på söndagen så rullade vi över till Sebbes föräldrar för att få mitt däck fixat till bilen (Sebbe hann aldrig kolla det i fredags/lördags när han var där ;)) och sen åkte vi hem först när barnen skulle sova.
 
Nu har Emil sportlov så vi får försöka komma på något vi kan sysselsätta oss med? Idag har vi hittills bara lekt hemma som vi alltid gör - bortsett från att han brukar vara på Förkolan en stund då.. Och snart kommer John hit också. Det vet dock inte Emil om ännu så han får nog snart en glad surprice ;)
 
Men nej, nu ska jag runda av här innan John kommer - han kommer nog när som helst nämligen :)
 
Två från i fredags och så sista från idag.
 
Och så dessa från i fredags också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0