Nitro Circus Live

Vi fick en väldigt lyckad helg tillsammans med Elin och Jocke. Vi åkte på lördagsmorgonen för att lämna våra små busar hos sin mormor och morfar.
 
Sen rullade vi vidare mot Eskilstuna, tog tåg till Stockholm, jag och Elin tog en kaffe på Espresso House medans karlarna tog en öl, letade upp grabbarna och käkade middag - i lugn och ro utan barn ;), vandrade sen till tunnelbanan och åkte vidare mot Tele2 Arenan.
 
Självklart så började Jocke tveka när vi väl satt på tunnelbanan, "fasen, blev det fel ändå". Mittemot dom så sitter ett par och mannen frågar då vart vi ska någonstans. Hur sjukt är det inte då att han ska stå i entrén så vi får snällt ha honom som guide för att hitta dit helt! Helt perfekt ;)
 
Sen träffar vi ju på honom igen sen när vi väl får gå in eftersom att han som sagt stod i just DEN entrén också, haha!
 
Sen spenderade vi resten av kvällen med att kolla in gänget i Nitro Circus. Kollade sista delen av deras träning och så innan också eftersom att vi hade biljetter för ett tidigare insläpp. Så galet allt dom gör och vi är så nöjda över att fått ha sett detta live. Så jag och Sebbe är ju enormt tacksamma gentemot Elin och Jocke eftersom detta var en födelsedagspresent från dom till oss, hihi!
 
Sen var det bara att ta sig en liten öl/kaffe igen innan vi hoppade på sista tåget och åkte tillbaka till Eskilstuna. Somnade gott och fick sova ostört tills man själv vaknade också, ovant och helt Lovely, haha.
 
Senare så åkte vi hem till mamma och pappa för att hämta hem våra små som hade haft det hur bra som helst. Så vi käkade lite mat och så innan vi åkte hemåt och barnen somnade på direkten i bilen.
 
Men nej, nu måste jag ta och väcka Ellie som inte vaknat från sin middagsvila ännu..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0